Nejsem si jistý zda mě miluje nebo ji jen vyhovuji

Mám problém s přítelkyní jsem rok ale známe se od malička, já ji i malého přesto že není můj miluji moc jenže ona je strašně chladná když ji chci políbit tak se tváří otravene, to samé když se díváme na film nebo usiname, rad bych ji měl v náručí ale přijde mi ze se tomu vyhýbá jen před jejima znamyma mě sama od sebe políbí nebo obejme a mě to pak přijde že jsem jen na výstavu a vhodný táta pro jejího (pro mě našeho) syna požádal jsem ji o ruku a řekla ano jenže prostě nevím jestli to nebyla chyba 😞
Odpovědět
@tomja88 To musíš vědět ty, jestli to nebyla chyba. My přítelkyni neznáme a z tvýho příspěvku nemůžem udělat komplet psychologickou analýzu. Nemá třeba nějakej důvod k nespokojenosti? Mluvili jste spolu o tom?
Odpovědět
každý není "objímací" tip. nicméně nechápu, proč tohle neřešíš přímo s ní, ale tady. pro mě je tedy základ vztahu komunikace.
Odpovědět
Protože to řešit nechce tvrdí mi ze je vše v pohodě ale nějak tomu nedokážu věřit dřív byla jiná znám ji dlouho a prostě mám strach ze udělám chybu
Odpovědět
@tomja88 - ano, ano, ano - jak píše pipa, komunikace je základ fungujícího vztahu. Svatba nic nespasí ani nevylepší sama od sebe. Prostě si s ní sedni, řekni jí to, co jsi nám tu napsal a třeba ti to vysvětlí, třeba se pokusí o změnu, třeba uslyšíš i věci, které bys raději neslyšel - ovšem lépe teď, než po svatbě. Tak prostě do toho kyselého jablka kousni a zbytečně si nevytvářej domněnky a nešpekuluj. Ani my tady nevidíme přítelkyni do hlavy, takže můžeme jen spekulovat. ;-)
Odpovědět
Ja pochazim z rodiny, kde neni normalni se objimat, pusinkovat, hladit (vse samozrejme v normalnim smyslu) nebo rikat si pekne veci. Muj pritel vyrustal v opaku. Taky jsem na zacatku vztahu nebyla zvykla takovy veci delat, veci co on delal automaticky, mne nekdy zase nebyly ani prijemny. Takze jsem mohla pusobit ponekud chladne."Naucila" jsem se to az casem. Ze se chova takto jeste nic neznamena... zalezi, jak se chova i v jinych vecech
Odpovědět
@tomja88 - z jaké chyby přesně máš strach? Že si ji vezmeš? Tak si ji neber... Spousta párů žije na psí knížku...
Odpovědět
Profilova fotka
Možná že není tolik na fyzický kontakt, možná že jen vyjadřuje lásku jiným způsobem než fyzickým kontaktem nebo slovy. Moje babička třeba když má někoho ráda, tak tomu člověku postrojuje, vyvařuje a tak. Ale v životě by nikoho neobjala. :o)
Odpovědět
@tomja88 Já mám podobnou zkušenost jako @nefnef , jen naopak ;-) Ex z podobné rodiny jako @nefnef , skoro žádný fyzický kontakt, apod., u nás odmala žádný problém se mazlit, objímat, naši se k sobě normálně "mají". Dost nám dalo zabrat sladit tyhle dva odlišné styly kontaktování, a ve finále se nám to stejně úplně nepovedlo. Navíc mě spoustu věcí odnaučil a já mám teď trochu trable se současným přítelem, který je zase extrém na druhou stranu - pořád by se dotýkal a ohlazoval :-D , což já samozřejmě kvituju s povděkem, jen mi chvíli trvalo, než jsem si na to zvykla. Ale na tohle se zvyká lépe než naopak (z mého pohledu). Na Tvém příběhu mě ale nejvíc zaráží to, že píšeš, že dříve byla jiná...myslíš si, že někoho má? Cítíš změnu, odtažitost i v jiných věcech?
Odpovědět
Pokud do manželství vstupuješ s obavou, jestli neděláš chybu, moc dobrý start to nebude. Přece když si chci někoho vzít, tak tomu vztahu musím věřit.
Odpovědět
Nemá smysl vztupovat do manželství už s problémy. Rok je krátká doba na to, abyste se poznali po té vztahove strance, dala bych svatbě ještě čas. Do té doby se spolu naučte komunikovat, a pokud jeden komunikovat nechce, je to začátek konce.
Odpovědět
@tomja88 Treba ma jen kriticky obdobi,nebo te uz prestala mit rada,a je s tebou ze zvyku,nebo aby nebyla sama...duvodu je vic,ale pokud ti uz ted neco na vasem vztahu nesedi,nechod do toho. Svatbou se nic nevylepsi,a nejhorsi je zjisteni,ze sis toho druheho nemel brat. Je lepsi chvili pockat,nez pak par mesicu po svatbe byt nestastny a premyslet o rozvodu.
Odpovědět
@fallingstars cítím že se vyhýbá kontaktu a dříve mě sama kolikrát objala,nebo políbila teď mi přijde že jí to vadí a vyhýbá se tomu mě to moc mrzí a když o tom chci mluvit akorát se naštve a tvrdí mi že je vše v pořádku a mě to trápí já ji dokážu vyjít vstříc ve všem a chtěl bych na oplátku jen upřímnost a taky cítit že mě miluje nedokáže pochopit ze mě to opravdu moc trápí a pokud mě miluje tak si sednem a vyřešíme to jako pár i tak to nechce řešit a jen mi tvrdí že mě miluje a já se s tím bohužel ne a ne srovnat 😞
Odpovědět
Článek se načítá
@tomja88 To že byla dříve jiná a teď je jiná, značí to, že se prostě něco změnilo. Pokud se tím trápíš a máš pochybnosti, tak přesně jak radí ostatní...vyloženě vážně jí řekni, že si s ní o tom potřebuješ vážně promluvit. Evidentně kvůli něčemu s Tebou zůstává, ale není mi moc jasné teda, jestli kvůli dítěti, kterého máš rád nebo kvůli něčemu jinému... pokud byla dřív k Tobě milá a nevadily ji projevy lásky a teď najednou jo, tak je to divný... A rozhodně bych si ji tedy teď nebrala být Tebou...
Odpovědět
@kuliseks děkuji za radu asi poslechnu i když je to pro mě těžké snad to bude chtít řešit 😀
Odpovědět
Profilova fotka
@tomja88 Mě ještě napadlo to, co je často u nás..Jestli toho kontaktu není už moc z Tvé strany a ona si prostě jen nevšimla, že z její strany to ubylo..Já mám taky ráda mazlení a objímání a nejsem zastáncem takových těch vět jakože: Pořád to není jako na začátku, vztah se vyvíjí a jsou jiné důležité věci..no pro mě to jsou kecy..já chci objímat, mazlit a projevovat si lásku pořád stejně jako na začátku, ale když tak pořád za přítelem chodím,on se mazlit přestává, začíná to brát jako samozřejmost a stejně já..On teď zase zamnou chodí, pořád mě pusinkuje když jsme spolu a já už vlastně ani nemám proč jít za ním a dát mu tu pusu nebo něco, když on to obstará za nás oba.. :-S Tak jedině ještě tak :-)
Odpovědět
@barter to bych byl rád nedokážu ji přesvědčit o tom ze si to musíme vyrikat, ze mě to prostě trápí a musí se to vyřešit pokud ji na mě záleží protože nechci být s někým pro koho jsem ideální partner ale nemiluje mě 😞
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?