Místo konání svatby, hostiny

Zdravím všechny! Přicházím s nekonečným tématem - místo konání. Shaníme nějaké hezké romantické místo poblíž Prahy nebo přímo v Praze. Nejlepší by samozřejmě bylo, aby se na jednom místě konal svatební obřad, hostina pro rodinu a posléze i svatební party. Hledáme restauraci, kde bude zahrada, aby se dalo být i venku, jelikož svatba bude v létě. Potřebujeme pronajmout prostor, kde se postarají o občerstvení, ale aby byla možnost dovést si vlastní alkohol. Nějakou farmu/zámek/ranč a samozřejmě za nějakou rozumnou cenu. Jakékoliv nápady či návrhy jsou vítány :) Moc díky za vaše odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám dobrou zkušenost s hotelem/restaurací Selský dvůr v Hostivaři. Velmi romantické prostředí, uzavřený zelený dvorek s mlýnským kolem, možnost obřadu, půjčí zadarmo slávobránu, možnost jídla vevnitř i venku pod pergolou, celý den máte k dispozici venkovní prostor a nikdo vám tam neleze :-) Jen nevím, kolik se platí za případné špuntovné, my měli všechno jídlo i pití od nich, cenově to na Prahu vyšlo příznivě.
Odpovědět
Pokud ti jde hlavně o místo, doporučuji Romantický mlýn Karlštejn. My byli z místa nadšeni a stejně tak naši hosté, trochu jsme ale byli rozladěni komunikací s majitelem hotelu a hlavně, nedají ti nic zadarmo:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?