Homemade Cupcakes + dort

Profilova fotka
Zdravím, Chtěla bych se s vámi všemi poradit - budu ráda když by mi poradil i někdo v oboru. Plánuji udělat doma základ dortu s tím že by mi ho někdo potáhl marcipánem a dozdobil. Dál jsme měli v plánu cupcakes, ale nevím, jaký krém se dává nahoru. Pochybuju že se tam dává stejný jako krém jakožto náplň dortu. Tudíž, najde se tu někdo kdo by mi poradil? :-) A když už jsem tedy založila diskuzi - byl by tu taky někdo z Brna, kdo by mi ten dort jen potáhl a ozdobil? Pro představu dávám foto. Díky :-)
Odpovědět
proc si chces sama pect, kdyz se v tom nevyznas?
Odpovědět
Krémů na cupcakes je spousta, můžeś si vybrat. Já dělám nejradši čokokrém se šlehačkou (v podstatě pařížský) nebo tvarohový, ale dá se udělat máslový, z mascarpone. Na svou svatbu budu dělat právě tyto dva - ale jen do sladkého koutku, na cupcakes místo dortu bych si netroufla. Obzvlášť, pokud s tím nemáš zkušenost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lalkaamichal @ttm Ono, já to nejspíš nechám na někom kdo se v tom vyzná, ale v rodině máme malé děti co mají alergii na mléko, vajíčka, čokoládu a tak. Proto jsem zvažovala i jinou možnost :)
Odpovědět
Já myslím, že když to dáš za úkol někomu kdo se vyzná, tak ti bude schopný upéct i dort pro alergiky ;) a nebo když píšeš , že alergii mají jen malé děti, tak udělat svatebni dort normální (pro všechny ostatní) a malým dětem udělat minidortíček/čky dle jejich akergíi? Myslím, že dobrý cukrář ti nepotáhne prinesený dort, protoze neodhadne jak bude vypadat a chutnat a tudíž se pod tvoji práci nepodepíše. Cenově stejně neušetříš, ptz nejdražší je stejně si s ním pohrát a připravit ho na zdobení a potom samostatné zdobení. Takže být tebou, přenechám to profesionálům nebo zkus doma třeba nahej dortík. Ten nepotahuješ ničím, takže by ho měl zvládnout v domácím prostředí i neprofesionál ;)
Odpovědět
@malamicka ahoj, taky ráda peču, ale na svůj dort bych si netroufla. Nehledě na ty nervy, je to dost práce, která se v konečném důsledku nemusí z určitých důvodů povést a kde pak budeš narychlo shánět jiný dort dle tvých představ? Zkusila bych zadat/sehnat dort či cupcakes, které by splňovaly nároky a pak uvidíš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?