Fotograf 1 či 2 ?

Profilova fotka
Ahoj holky, jsme ve fázi teoretických příprav na naši svatbu v červnu:) zajímalo by mě, jak se to dělá s jedním fotografem, aby zachytil přípravu moji u nás doma a také přípravu ženicha u něho doma.. zda se to dá stihnout nějak přejížděním, nebo radši dva foťáky??? poraďte díky za názory:)
Odpovědět
Pokud se chystáte ve 2 jiných vesnicích/ městech, tak je to určitě nerálné. Leda mít obřad hodně pozdě, třeba ve 14.00 a poprosit ženicha, aby se oblékal už třeba od 8 a k tobě dojel fotograf na tu cca 10.00. Nebo jednodušeji, lépe a autentičtěji - vybrat fotografy, kteří už automaticky pracují v páru - Nejedlí, Vlkovi, 2foto apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jeden fotograf to dokáže stihnout pouze pokud se nemusí daleko přejíždět a máte aktivity líčení / oblékání ženicha tomu uzpůsobené. Nejvíce ideální je k tomuto mít hotel / areál ve kterém probíhají přípravy Vás obou ... Anebo přesvědčit ženicha, že se chce připravovat před nevěstou :) Většinu času fotíme s manželkou ve dvou fotografech a tyto ranní přípravy jsou pro fotografa takto podstatně více na pohodu než přejezdy, kdy vždy něco někde uteče (pokud člověk fotí sám a musí přejíždět).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pro mě jsou jednoznačně lepší dva fotografové, nejen kvůli přípravám.
Odpovědět
Profilova fotka
Možné to je v případě, když by byly přípavy blízko u sebe (bez dlouhého přejezdu) a pokud se ženich a nevěsta připravují v jinou dobu. Pokud by se to krylo nebo byl přejezd delší, museli by být 2 fotografové. Ideální ale je, když se oba připravujete v jednom bytě popř. penzionu :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?