Budoucí manžel - jediný sexuální partner. Jak to berete?

Profilova fotka
Je tu někdo pro koho je jeho budoucí manžel jediným sexuálním partnerem? Popřípadě i vy jste pro něho jedinou sexuální partnerkou? (pro upřesnění - nemyslím sex po svatbě :) ) Pokud tu někdo takový je chci se zeptat jak to berete či jak to bere váš partner? Řešíte to nějak nebo přemýšlíte o tom nějak? Myslíte si třeba, že je to romantické? :)
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
prosím, zamkněte to hned, než se tu zase začne řešit, kdo je coura a kdo ne :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 ať se to řeší, kdo nechce, číst to nebude.
Odpovědět
@kitinka76 @chris_n pravda pravda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pro mě je můj manžel jediný sexuální partner. Když jsme se seznámili, bylo mi teprve 16 let a kdo mohl tušit, že to už bude na celý život :-) . Je to hezký, manžel je rád, že jsem jen jeho :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@ivusiscka A nepřemýšlela jsi třeba někdy nad tím, že člověk nevyzkouší nic jiného? My jsme v tomhle na tom s přítelem stejně :) A on říká, že přece teď nebude řešit to co přijde za 10 či 20 let. A kdo ví jestli to přijde.... Má nejspíš pravdu, ale tak občas o tom člověk tak přemítá :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 Proč by se tu mělo řešit kdo je coura a kdo není. Koho se toto téma netýká neměl by odpovídat. Ptám se na konkrétní zkušenost...
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 náhodou, ta minulá diskuse o courách byla výživná :-D a k otázce, jedny takový lidi znám, jsou manželé už něco přes třicet roků a funguje to 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca jenže tady v tejhle drůbežárně se rádo sklouzává k poměrně ostrým debatám, zvlášť o takto ožehavých tématech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca ja jsem manželova první :-) probírali jsme to tedy mnohem dřív než před svatbou :-D a podle manžela prý proč by hledal další když našel co chtěl :-) takže asi tak...
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Díky za odpověď. Je fajn vědět, že i po hodně letech to může fungovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca Nepřemýšlela. Jsem takhle šťastná a co bude, nad tím nepřemýšlím. Jsme spolu deset let a letos jsme se vzali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca protože diskuze o počtu sexuálních partnerů už tu proběhla , je zamčená nebo smazaná, páč se nevěsty začaly urážet a soudit kdo je coura a kdo ne :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kristyn.g Tak my jsme se taky o tom bavili už o dost dřív. Jen teď když jsem tady na těch stránkách, chtěla jsem vědět jestli to tak někdo taky má. Samozřejmě když se dva lidi rozhodnou, že se vezmou jsou ve vztahu spokojeni a neřeší sexuální minulost (ať už měl ten druhý 10,20 partnerů či nikoho). To si teda myslím já ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ivusiscka Jojo taky se bereme po 10ti :) Tak to je super. No jo já občas přemýšlím nad vším až moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca To je jasné, není důležité kolik jich bylo, hlavně že je člověk šťastnej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 Ale to byla diskuze kde byla položena otázka jinak něco jako Kolik... Tady je to o JEDINÉM sex. partnerovi, takže nějaké trumfování by tu nastat nemuselo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca Nad tím nepřemýšlej, užívej si jak se dá. Důležitý je, že se máte rádi, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu 8 let a příští rok se budeme brát. A jeden pro druhého jsme první :-) Ono když je člověk spokojený (ve všem), nepotřebuje lovit v jiném rybníku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 Jojo všimla jsem si, že je zamčená, ale diskuze byla situovaná na počet partnerů. Což mě je tak nějak jedno chtěla jsem se jen bavit o otázce: Budoucí muž = můj první.
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two Tak to je supeeer! Koukám, že těch lidí je celkem dost. Nikoho totiž takového v mém okolí neznám a tak jsem si říkala jestli je to vůbec "ok" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ivusiscka Tak to každopádně :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca Jsme spokojení a myslím si, že je to ok :-D Moje nejlepší kamarádka to má s partnerem taky tak. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak je z mého okolí asi jediná. Jsme vzácný, ale ještě ne vymřelý druh :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my jsme se seznámili, jak mě bylo 13 ket, takže jiný partner nehrozil.Manželovi tehdy bylo 17.Jsem taky jeho první. Jsme spolu už skoro 10 let a neřešíme to. máme se rádi, nikdy nás nebo alespoň mě nelákalo zkusit jiné zboží.-D jsem spokojená a ani se nad tím nepozastuvuji.Je to pěkné, že s lásky ,,na první pohled"a ,,prázdninové lásky" vznikl tak pěkné manželství co máme my dva.a asi kdybych měla možnost zkusit něco jiného,zřejmě bych do toho nešla 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elis_two To jo no :-D Ono je to spíš dost o štěstí. :)
Odpovědět
Já znám hned dvě, svoji sestru a dobrou kamarádku :-) Obě dvě se s budoucími manžely seznámily, když jim bylo těch 15 - 16 let a vydrželo to bez přestávek :-) Musím ale říct, že obě dvě to kolem těch cca dvaceti let trošku řešily, jestli dělají dobře, že si "nic neužijou" :-) Nakonec to ale vzaly tak, že je důležitější kvalita než kvantita :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mischel117 Jo taky jsem si představovala situaci, že bych měla možnost zkusti něco jiného. (A popravdě ta možnost tu i byla-byla jsem rok bez přítele v Anglii). Ale nešla jsem do toho... Jsem takhle spokojená a city byly vždycky silnější :)
Odpovědět
No... dámy,slečny, nevěsty.. přiznám se že sem měla okolo 10ti sex. partnerů.... to ale neznamená že nejsem schopná vydržet s jedním mužem do konce života... je mi 20 let, přítel je o 8 let starší.... v životě sem neměla v posteli staršího než 23 let.... a můžu říct že sem nyní naprosto spokojená.. není to jen o tom že si sedíme a vyhovujeme ale i proto že ho miluji .... nedávno u nás tohle téma tak nějak vylezlo napovrch... navzájem sme se shodli na tom že si vyhovujeme, jak v posteli tak v životě a že jakmile půjdeme z cesty a bude se nám něco zajídat či zdát stereotypní řekneme si to a něco s tím uděláme... nechceme o sebe přijít.... co je trochu k zamyšlení, že se známe necelých 5 měsíců... dneska nám klapla hypotéka, o víkendu jedeme pracovat na baráček a v listopadu do toho praštíme.... Jsem si jistá že se to dá zvládnout.... proto si ho taky beru, protože s ním chci zůstat až do smrti a jen jemu se odevzdám :)
Odpovědět
@kakamilca My jsme pro sebe navzájem oba první a jediní. Poznali jsme se když nám bylo 15 a 16, teď jsme spolu téměř 7 a půl roku, na sedmé výročí jsme se vzali. Ani mě ani manželovi nevadí, že jsme svoji první, naopak je to pro nás krásné. Prostě jsme měli štěstí, že jsme se našli hned napoprvé a rozhodně toho nelitujeme ani nepochybujeme. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kakamilca taky jsme si navzájem byli prvními, na osmileté výročí jsme se vzali a nijak o tom nepřemýšlíme, prostě se tak zadařilo, super a nemám pocit, že bych chtěla zkoušet někoho (schválně nepíšu něco) jiného
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme pro sebe byli první a mě naopak docela děsí představa začínat všechno od začátku s někym novym, zase se stydět a nevědět co ten druhej má rád apod. Proč, když jsme oba takhle spokojení a vyhovuje nám to? :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?