14 dní do svatby, nevejdu se do šatů

Ahoj holky, moc prosím o radu... 14 dní do svatby a já se nedám do šatů!! Máte nějakou radu, prosím?? Děkuju.
Odpovědět
O kolik? Muzete byt trochu otekla a to se da za 14 sni zvladnout, hlavne klid :)
Odpovědět
O kolik je nezapnes, kde skrti? Zkus lymfodrenaze, za 14 dni sice zazrak neudelaji, ale pomuzou, vynech tezke potraviny, alkohol, zajdi si na masaz.
Odpovědět
Doporučuju pít denně do svatby "sassy vodu" - každý večer smíchejte 2 litry vody, 1 omytý a na kolečka nakrájený citron, 12 mátových lístků (promněte), jednu okurku nastrouhanou nahrubo a asi čajovou lžičku nastrouhaného zázvoru - necháte přes noc odstát, ráno přecedíte a během dne pijete. Mně to pomohlo se zavodněním či otoky už několikrát. i ty lymfodrenáže doporučuji ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Pořídit si jiný šaty 8-)
Odpovědět
A o kolik? Hlavně nezkoušet nějaké psycho hladovky - to by mohlo dopadnout ještě hůř...
Odpovědět
Jak moc? Pokud je to o jedno číslo, šikovná švadlena by neměla mít problém je upravit - v salonech se to dělá běžně...
Odpovědět
1) jít do půjčovny a půjčit si nové 2) pokud jsi nepřibrala a jsi třeba jen oteklá, zkus jíst chlorellu, zbavíš se zadržené vody 3) pokud jsou šaty koupené, okamžitě najít švadlenu na úpravu
Odpovědět
Profilova fotka
U chlorelly pozor, já ji jedla a pěkně mi vyskočilo akné na obličeji jak se tělo čistilo...
Odpovědět
Přibrala jsem o číslo. Děkuji za pomoc! Šaty nechci žádné nové.... za 14 dní sice zázrak neudělám, ale něco málo snad ano a bude to stačit.
Odpovědět
Saty nechat u svadleny upravit nebo poridit jine. Nezen se do hubnuti na tak kratkou do u.
Odpovědět
Za 14 dni shodit jedno číslo je dost nereálný teda.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, jaké máš teď návyky. Radikálni diety jsou blbost. Ale i výraznější změna jídleníčku tě může rozházet, pokud nejsí zvyklá na zdravější styl. Jak psala @helij, pomůže citron, zázvor, hodně pít a odlehčit jídleníček. Je těžko říct, zda je reálné shodit jednu velkost. Každý reaguje jinak a hubne jinak na různých tělesných partiích. Já bych se nestresovala navíc ještě hubnutím a zkusila spíš švadlenu a poupravit šaty. Hubnutí je běh na dlouhou trať, na kterou je potřeba se plně soustředit a dát do toho vše. Rychlé změny jsou vždycky spíš jen na škodu :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jillian Michaels - 30 Day Shred. Je to hodně náročné cvičení, je třeba cvičit každý den(žádné přestávky!), ale pokud chceš něco, co zabírá, není nic lepšího. Já už jsem ho cvičila párkrát, změny vidím obvykle už po čtvrtém dni cvičení. Držím palce, dej vědět, jak jsi dopadla :-)
Odpovědět
když si každej den dá posilku nebo intenzivní kardio a bude teď rozumně jíst, tj. žádný sladký a blbosti, ale jen kjvalitní bílkoviny, mrdu zeleniny a drobet příloh, a hooooodne vody, může mít i o 2 kilča míň v den svatby ;)
Odpovědět
@wonder142 a taky muze onemocnet nebo zkolabovat, protoze to muze byt velka zmena v kratkem case.
Odpovědět
Dve kila ale nejsou jedna velikost, to se na me nezlobte :D
Odpovědět
A co zkusit toto: http://www.astratex.cz/stahovaci-saty...
Odpovědět
Myslím, že jedna velikost se během tak krátké doby zhubnout nedá, tedy pokud teď nemáte úplně šílené stravovací návyky :) asi bych si raději vybrala šaty jiné, protože i kdyby se vám podařilo se do nich nasoukat, tak aby jste celý obřad spíš neprotrpěla s pocitem, že vám každou chvíli někde prasknou....
Odpovědět
určite bud zvětšit u svadelny nebo nové není na co čekat radeji je mít volnější než je nedopnout nebo vypadat jak tocena zmrzlina a být v nich narvaná nebudeš se v tom cítit dobře sednes si a nekde ti o rupne
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba je docela náročná, měla byste být co nejvíce v pohodě- když není maximum pohody uvnitř, dožeňte to pohodou zvenčí. Zkusila bych šikovnou švadlenu, většina šatů se dá o tak malý rozdíl upravit snadno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?