Únava po svadbe. Ako je vám?

Profilova fotka
Jak se citite v prvnich dnech po svatbe???? U nas je vse romanticke, porad vzpominame, ale na mne padla silena unava, ze ktere se nemuzu vyspat 8-( Asi je to tim, ze jsem dva tydny pred svatbou skoro nespala. Jak je vam???? :-) :-)
Odpovědět
ahojky, tak máme 7 dní po svatbě a super, ani žádná únava a zatím stále si to krásně užíváme :-)
Odpovědět
Andira, nas uz sice ta posvadobna unava presla, ale den po svadbe sme nevedeli, ako sa volame. Na letisku sme si pomylili gate (2 identické destinacie v rovnaky cas ale inymi leteckymi spolocnostami), utekali sme ako blaznivi, az nas vyvolavali ako nedisciplinovanych turistov, v lietadle sme si len objednali balik nasich oblubenych coko cukrikov a tisko ich jedli (prvé posvadobné jedlo), bez slova, len sme na seba z casu na cas mrkli a povedali si "je t'aime"...Po prichode sme lahli do postele a spali do jedenastej rano...No fun, no sex, no food...Spankovy deficit bol obrovsky, ale zvladli sme to, svadba bola krasna, na svadobnej ceste sme si oddychli a uz sme plni energie... Myslim, ze je normalne byt trosku vysilena/y, svadba je velka psychicka a fyzicka investicia, ale to rychlo prejde a potom si budes/budeme uz len uzivat vsetko, co k manzelstvu patri... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme byli tak unaveni, že jsem se jeste týden po svatbe nemohla nakopnout... byla jsem porad nedospana a jako prejeta vlakem.. je pravda, že jsme si delali celou svatbu v podstate sami, a já od soboty před svatbou malovala, a chystala spolu skamarádkami sal na hostinu, ale byl to ten nejvetsi záber který jsem kdy zazila... Nevestinky, ktere to meli vic vklidu se z toho krásného dne prospinkaji a bude to OK: Ale nám pracovitejsím to zrejmne asi chvilku potrva.. ale stoji to zato.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak já jsem se první dyn cítila naprosto báječně a spokojeně. Bohužel ten pocit rychle vyprchal a místo něj mám neschopenku :-( ... Ale jinak naprosto super pocity ;-)
Odpovědět
ahojte, myslim, ze je to uplne normalne. Ja som sice aj pred svadbou spavala v pohode, na svadbu som sa tesila a aj ten uzasny den s velkym D bol akysi nadherny a uvolneny, ale zrejme podvedomie vie svoje... Takisto som bola ako zbity pes... Opadla nervozita, prislo uvolnenie a tak...
Odpovědět
Profilova fotka
Mile holciny, vidim, ze je to asi normalni :-) take jsem celou svatbu zarizovala sama, (na dalku - zijeme v zahranici), vcetne nakupu napoju atd. a jinych surovin (hostinu jsme nemeli v restauraci, ale v pronajatem sale atd.), navic jsem celou dobu priprav byla nemocna (zanet v zubu :-| ) a brala jsem antibiotika. Musim rict, ze takovy stres uz jsem dlouho nezazila, ale stalo to za to :-) :-) Jmeno si pletu porad, a kdyz se nekde predstavuji, pripadam si jako trotlik :-) :-) Kazdopadne diky za vase prispevky ;-) ;-) Doufam, ze se z te silene unavy nejak dostanu :-)
Odpovědět
ahoj,máme den po svatbě a jsme uplně vyčerpaný,spali jsme celé odpol. a už za chvilku jdem opět.Svatba se povedla,bylo veselo,nedostali jsme žádné blbiny,nasmáli jsme se,tancovali,zpívali,no prostě super x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně je posvatbě úžasně ;-) připadám si jako nový člověk, jen kdybych neměla takobej fofr v práci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, u nas je to zatim taky super, takovy zamilovany...zalaskovany :-D
Odpovědět
Já jsem den před svatbou naspala čtyři hodiny. Můj milovaný, tehdy ještě skoromanžel a svědek, si udělali loučení se svobodou na poslední chvíli a pořádně to přehnali. Výsledkem byly hádky a nevyspaná nevěsta, svědkyně, družička i matka nevěsty. Bála jsem se, že budu celou svatbu usínat, ale zvládla jsem to a spát jsem šla kolem jedné v noci. Naopak neděle byla opravdu krizovka. Trošku jsem se probrala až odpoledne. Chtěla bych pár dní proležet a snad znovu načerpám ztracené síly. Odpočinku zdar!
Odpovědět
Profilova fotka
Před svatbou jsem spávala naprosto v pohodě. Ale od pondělka po svatbě jsem se nemohla dospat a v práci jsem docela trpěla. Padla na mě šílená, spíš psychická únava. Všechno ze mě spadlo, takže tělo chtělo načerpat energii, kterou před svatbou vydalo.
Odpovědět
Ahojte, my sme uplne bez zivota a namiesto toho,a by sme sa tesili, tak riesime problemy s manzelovou rodinou, pre ktoru svatba nebola dost snobska - spravili sme si ju po svojom. Zrazu nam hadzu na hlavu co vsetko bolo zle - saty, topanky, pecene prasa, to ze nasi prisli podla nich neskoro, to ze sme niekoho neprivitali, to ze sme oficialne nespravili toto a toto. Manzelova mama povedala, ze to bolo anjvacsie sklamanie jej zivota. Mne ked teraz zavola muz, tak sa zlaknem co sa zase stalo. Aj tak to bolo super, lepsie ako by som si vedela predstavit.
Odpovědět
Článek se načítá
Kompa: Ajajaj, to je mi moc líto... :-( Manžel ale snad stojí při Tobě, ne? Je důležité, že jste si svatbu zařídili podle svého a vám se líbila... Pořád je to lepší, než kdyby byla podle manželovy rodiny a vám se ani trošku nelíbila... Snaž se nad to povznést, i když to jde asi těžko... Každopádně moc moc držím palečky! ;-)
Odpovědět
Fru, dakujem, mne je to velmi velmi luto kvoli mangelovi, lebo on si to odniesol najviac, nasi boli skveli a ku vsetkemu sa postavili s humorom,mavli rukou aj nad tym, ze sa s nimi svokrovci nebavili a uzili si to, aj ked nie su zvyknuti chodit na taketo spolocenske akcie. Taka hrda na nasu sisi rodinu som jakziv nebola.
Odpovědět
Profilova fotka
kompa: Ono je to začas přejde. Byla to vaše svatba a je důležité, aby byla po vašem, a aby se líbila Vám!!!My si jí také děláme podle svého a naštěstí to přítelovo rodiče (jsou konzervativnější než moji-těm je to úplně jedno) tak berou a sami říkají, že je to naše svatba, tak ať si to zařídíme, jak chceme. Hlavně držte s manželem při sobě, buďte rádi, že se vám to tak povedlo a z ostatních si nic nedělejte ;-)
Odpovědět
:-D Je niekde forum, kde vsetko rozoberaju svokry a zenichovia?
Odpovědět
Profilova fotka
kompa: všem se nezavděčíš !! Jde o to, jaký jste měli ze svatby pocit vy. Taky mě omlátili o hlavu, že jsem nepozvala toho a toho jo. No a? My jsme chtěli mít na svatbě lidi, který jsme chtěli my ne rodiče!! Takže pokud se vám svatba líbila a líbila se i jiným hostům a nelíbila se pouze tchyni, tak se nadechni, vydechni a jdi dál.... Já si užila nervy před svatbou, kdy nechtěly moji rodiče na svatbu ani jít, protože nesplňovala jejich představy. Nakonec se skvěle bavily a odcházely mezi posledními... Jenom to složení hostů :-( , po měsíci od svatbu se tomu už směju. Ať mě dají pokoj. Nám se svatba nesmírně líbila a líbila se i ostatním hostům, kteří byli nadšeni.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme hrozně zamilovaní a pořád si píšem zamilovaný sms, ale nástup do práce(dnešní) byl docela vytržení z euforie.Oba bysme si to ale hned zopákli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel (malem jsem napsala pritel :-D ) mi take dnes rikal, ze budeme delat svatbu kazdych pet let na nejakem jinem miste, ale nevim, kdo by to teda platil :-p Musim rict, ze jsme po svatbe zamilovanejsi nez tesne pred ni, kdy jsme nervacili a meli mensi krizi ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojte holky, pokusím se ozivit tuto diskuzi, protoze je pro me velmi aktuální a myslím, ze i spousta ostatních novomanzelek to tak bude cítit ;-) My meli svatbu v sobotu 09.08.2008 - svatba byla nádherná, lidi byli perfektní, zábava opravdu nestála - zacínala jsem v 07:00 kadernicí a kosmetickou a koncili jsme kolem 02:00 (kdyz pocítám povídání a posvatební poklízení na pokoji, tak jsme se do postele dostali kolem 03:30). Nedele byla jeste celkem v pohode, zato pondelí teda byla pekná jízda - nevedela jsem ani jak se jmenuji a manzel me musel na vlak na svatební cestu skoro donést - prospala jsem témer celou cestu tam (ca. 10h) a po príjezdu na místo urcení dalsích XY hodin - naprosto mi odesel hlas, bolelo me v krku a bricho, do nohou jsem dostávala krece. Kazdopádne jsme se na líbánkých celkem zrelaxovali a byli uz docela v pohode, ale dnes uz to na me opet padlo - jsem první den v práci a nejak me postupne zacíná bolet celé telo (hlavne v krku a hlava) :-( Ale az na to zdravícko je vsechno naprosto v pohode - hlavne s drahým jsme ted jak cerstve zamilovaní x-) A jak se darí vám ostatním novomanzelkám?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky novomanželky :-D po svatbě máme pár dní ale žádná únava na mě nepadla,naopak užívám si ten nádherný pocit x-) ,který je ještě lepší než když jsme se poznali,před svatbou jsme byli na dovče u moře ta mi dost pomohla a v říjnu nás čeká svatebka která mě drží při životě :-D ale unava po svatbě?opravdu žádná naopak plná energie a štěstí.... x-) x-)
Odpovědět
Tak já posvatební únavu taky poznala. Pátek před svatbou jsme strávili posledními přípravami, večer jsme poseděli se svědkyní, kterou jsem dlouho neviděla nad vínkem, ráno brzké vstávání, únavný den, do postele jsme se dostali asi ve 3. V neděli nás už v 7 vzbudilo letní sluníčko, rozloučili jsme se s hosty a odváželi zbylé věci z restaurace. V pondělí ráno jsem vstávala v 5 ráno do práce, po práci jsme jeli vyřizovat nové doklady a vrátit svatební šaty, což bylo na 2 hodiny cesty v horku. Celý týden jsem se z té únavy nemohla dostat, protože jsme vstávala v 5 ráno :-( Já bych doporučila každé nevěstě aspoň 1 den dovči po svatbě, já jsem si ho bohužel vzít nemohla. Určitě by mi to hodně pomohlo.
Odpovědět
Ja mam mesic pred svatbou a uz ted sotva lezu :-D
Odpovědět
Mam 30.augusta svadbu a tak huzevnato som sa pustila do príprav ze vcera mi stúpla horúčka. A poviem vám ze nie je mi všetko jedno.svadba s alergiou sa da... Ale s chrípkou? Nie dakujem. A tak lezim v posteli s čajom. Pozor na zdravie, nevestičky...
Odpovědět
Profilova fotka
mňa pred svadbou tiež chytalo prechladnutie, ale ja som si povedala, že na to nemám čas. :-D ja som pocítila úľavu deň pred svadbou, keď už bolo všetko nachystané, objednané, zariadené. svadba prebehla v pohode, mali sme super náladu. tým, že hned pod svadbe sme sa s drahým nemohli venovať len sebe, nedostavil sa žiaden pocit únavy. až týždeň po svadbe som si dopriala dlhší spánok a hneď nato som sa vrhla do práce a k plánovaniu ďalších vecí. oddych plánujem mať až vo februári. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Mám dva týdny po a ještě jsem to nedospala!! Bylo to fakt náročné - ale DOKONALÉ!!
Odpovědět
Profilova fotka
První dny po svatbě jsem taky byla hodně unavená a nechtělo se mi nic dělat,ale bylo skvělé si užívat ten pocit,že jsme svoji :-) a ten pocit si užívám doteď :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?