Těžká nemoc a svatební přípravy/manželský život

Profilova fotka
Milé nevěsty a vdané paní, ráda bych se dověděla, jak problíhaly vaše přípravy na svatbu spolu s těžkou nemocí nebo se zdravotními problémy jak vašimi, vašeho partnera, popř. někoho blízkého z okolí.Musely jste některé svatbu odložit, popř. zrušit? Jak se vám nebo partnerovi žije s těžkou nemocí po svatbě?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj.Já sice vdaná ještě nejsem,ale nemocná jo.svatbu sme původně plánovali na květen,ale nakonec sme jí přesunuli na září 2013 a ani to ještě neni jisté.Teď moc neplánuju, páč na to neni tolik čas, protože lítám po nemocnicích a doktorech,ale myslim, že se to dá zvládnout i když se musí počítat se vším. Jestli jsi v takové situci tak držim palečky :-)
Odpovědět
Holky tak to je smutný. Ale věřím, že budete bojovat a vyhrajete. Moc vám držím pěstičky štěstí, ať jste brzy zdravé...
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Přeji moc zdraví. A klidně doporučuji nic již neoddalovat, i když s přípravami je hodně práce. Pak je svatba z nejhezčích pocitů, který za poslední dobu člověk má, ale to samozřejmě závisí na zdrav. stavu. Hodně štěstí!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne Moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna moc držím palce,at se uzdravíš a můžeš si přípravy a svatbu užít naplno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta Moc děkuju.Snad to do svatby bude dobrý
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Promiň, že se ptám, ale jak se na tvou nemoc dívá partner?
Odpovědět
Profilova fotka
Nic proti, ale toto bych nikdy neresila verejne! Kazdopadne holky preji Vam hodne zdravi!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova To je právě to, nikdo to nechce řešit veřejně a to si myslím je největší problém dnešní doby. :D A Samozřejmě je každeho věc, zda přispěje, či ne. Děkuji moc!!
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne JJ, to zalezi na kazdem. Tak hlavne veselou mysl, pevne nerva a hromadu toho zdraví :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne podle toho jak se citíš...trošku vím co máš na mysli a já za sebe :-) je lepší myslet na hezké věcy..a proto jestli ti to zdravotní stav dovolí jdi do toho:-):-):-)!!!Mám někdy taky trošku problém..a třeba když do toho dostane dcera astmatický záchvat:-( muj problém mě okamžitě opustí..protože začne mozek zaměstnávat mysl na ní ....ted taky misto studovaní na netu různých možností studuju svatbu a je mi fakt líp..držím palce at je líp!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@meluhelu Já už mám po svatbě a jak říkáš je potřeba si užívat každý moment jak příprav, tak společného života. Proto si mylím, že je potřeba nastávajíci nevěsty, paní a maminky v tomto podpořit, že v tom nejsou samy. Ale třeba i získat zkušenost, jak to mají ony nebo jak to při tom všem pracovním, mateřském nebo svatebním stresu a shonu zvládají :D :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mabelyne jj ted mi to docvaklo ,že je to starší diskuze..blik:-) ...ještě nedávno jsme stála před otázkou ,kdyby jednoo vyšetření dopadlo špatně ..jestli bych dělalala svatbu..a pak si řekla, že ano dělala:-)..proto jsem pro ano:-)..a je super že si to dotáhla do konce:-):-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jistě :D Ano máš pravdu! Před rokem jsem si říkala to samé, zda bych zrušila a také došla k názoru, že určitě odkládat ne. A asi proto já 3 dny před svatbou slyšela od doktorů právě docela dobrou zprávu, kterou přeji všem. :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne Jak se na to dívá...Svatbu se mnou moc neřeší, páč má dost problémů aby se srovnal sám se sebou.Dost prožívá to, co se se mnou dějě a když jdu ob měsíc na operační sál, tak je mi jasný, že na svatbu nemá ani pomyšlení a ani já mu to nemám za zlý.\svatba je v mý režii a nevadí mi to, protože já sem doma a nudim se, tak si tim aspoň zaměstnávám myšlenky a nemyslim na to, co kdyby.... Sem hrozně ráda,že ho mám a obdivuju ho za to, jak mě dokáže podpořit i když je to pro něj těžší než dává najevo
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Je dobře, že tě podporuje, to je nejdůležitější. Svéjo muže si za toto také nemohu vynachválit. A myslim, že svatbu teprve řešit bude až se to přiblíží :D Je to krásná událost pro vás pro oba. A ne nadarmo se říká, že láska léčí :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne Jo to jo.Jen díky němu se držim a zvládám to.
Odpovědět
@zahyna Tak to jsme na tom asi podobně. A je pravda, že přítel říká, že když řeším přípravy, alespoň nemyslím na ty ošklivé věci a trochu se od toho odreaguju a opravdu na to mám čas. je pravda, že to že se budem brát mi dodává hodně sil, abych bojovala se svou nemocí a věřila, že vše bude dobré a brzy budu zdravá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@slejsa Tak to sme na tom úplně stejně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@slejsa Pořád lepší myslet na svatbu než na nemoc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no moje nemoc se naší svatby dotkla asi tak že místo 13.7.2013 byla svatba 29.9.2012 asi dva měsíce po zásnubách. Zdravá nebudu nikdy ale dá se s tím docela normálně žít, jenže dlouhé přípravy mi jenom zhoršovaly stav. Jinak manžel :-) teď už manžel :-D se chová naprosto báječně. Miluju ho za to jak moc síly má za nás za oba...
Odpovědět
Profilova fotka
@deniikd Vim, že je to soukromí a asi hloupá otázka,ale můžu vědět, co máš za nemoc??
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna Neurogení tetánie v podstatě to není tak zlé, ale nebezpečné je to v tom že ve chvíli kdy mívám několik neurogeních záchvatů denně ( podle unavy a stresu a ruznych veci) mi zabyde spatne a omdlím kdekoliv. Tom už ze mě v podstatě nespouští oči dokonce spolu teď i pracujeme. je mnohem klidnější když nečeká kdy mu zavolám z nemocnice a pořád mě vidí.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniikd Je krásné vědět, že se o vás někdo tak pěkně postará. I když to v žádném případě není sranda.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniikd Jeden čas sem mívala něco podobnýho, takže vim, že to neni nic příjemnýho. Já mám zas Crohnovu chorobu, což taky neni tak hrozný, ale momentálně jí mám v hodně agresivní formě, takže přípravy na svatbu jsou ty nejpříjemnější věci, co zažívám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne Jo je to super.Můj přítel se mnou pořád jezdí po nemocnicích a pořád se mnou chce chodit na všechny kontroli a tak.\Jsem hrozně ráda,že ho mám a můžu se o něj opřít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne jsem nemocná od doby co se známe budou to dva roky a celou dobu mě jedinkrát nenechal na nic samotnou :-) nevím co bych bez něj dělala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna to věřím nebýt na to sama je krásné :-) Když mě požádal o ruku naprosto mě překvapil :-) ale ten stres a i to nadšení mělo za následek moc moc záchvatů. Museli jsme svatbu posunout na první návštěvu Čech a bylo to. :-) My žijeme v Anglii tak jsme se s tím moc nepárali. Celou svatbu jsem zařídila i manželem ze zahraničí za necelé dva měsíce a do čech jsme přijeli týden před svatbou :-) a byla to bomba všechno vyšlo na jedničku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zahyna @deniikd :Mohu říci, že to mám také tak. Až ho někdy musím poslat někam jinam a na kontroly chodit sama, aby se také dostavil do práce. :D V této těžké době člověk opravdu pozná koho má vedle sebe. :D Málo co vztah prověří jako tyto problémy.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniikd To jste velice šikovní, že jste to zvládli tak rychle. Na co čekat a naco se stresovat, když to může jít rychle :D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?