Těhotenství se nedaří

Dobrý večer, taky jsme měli s partnerem podobný problém a nakonec jsme šli na doporučení kamarádů na kliniku IVF Zlín. Tam nás vyšetřili, zjistili menší problém u parnera a doporučili podstoupit IVF. Naštěstí dopadlo vše dobře, jsou tam opravdu výborní lékaři a mají velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Za měsíc čekáme dcerku a už teď se na ni strašně moc těšíme :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.

Odpověď na příspěvek od elininkam:

Dobrý večer, taky jsme měli s partnerem podobný p…
@elininkam Holky, na kliniku mrknu a zkusím si pročíst nějaké recenze. Nám se taky miminko nedaří a začínám být trochu zoufalá.
Odpovědět
Určitě doporučuju kliniku IVF Zlín – my jsme tam šli po delším neúspěšném snažení a musím říct, že od první návštěvy jsme se cítili v dobrých rukou. Lékaři i celý personál jsou velmi empatičtí, všechno podrobně vysvětlí a opravdu se snaží najít řešení na míru přímo Vám. Taky mají vysokou úspěšnost a skvělé recenze, což mě přesvědčilo, že jsme zvolili správně. Díky nim se nám splnil sen a čekáme první miminko – za mě naprostá spokojenost www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Odpovědět
Jéé, to se mi líbí, že má někdo tak skvělou zkušenost jako my :) Tak držím pěsti, ať všechno s miminkem dobře dopadne :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem. @damkaba A netlačíte moc na pilu? Někdy i to dělá hodně.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od esterka_m12:

@damkaba A netlačíte moc na pilu? Někdy i to dělá…
@esterka_m12 Tohle jsou nejlepší rady - typu "musíte být v klidu, hlavně se nestresujte, netlačte na pilu...". Jak to má reálně pomoct?
Odpovědět
Ahoj, jsem ráda, že jste tohle téma otevřely. Taky mám problém otěhotnět. Jedinou možností, kterou mi lékaři nabídli, je vajíčko dárkyně... a to si zatím neumím představit. Mám pocit, že by to miminko nebylo moje, že by neslo geny mého partnera a někoho úplně cizího. Nevím jestli bych se s tím dokázala smířit. Máte s tím některá zkušenost, nebo podobné pocity?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lexuska:

Ahoj, jsem ráda, že jste tohle téma otevřely. Tak…
@lexuska Rozumím ti, mám to podobně. ... taky si lámu hlavu, jestli bych to zvládla. Někdy mám pocit, že bych to dítě nedokázala milovat stejně.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od elininkam:

Jéé, to se mi líbí, že má někdo tak skvělou zkuše…
@elininkam Holky, mě na zmíněné klinice ve Zlíně otěhotněla kamarádka po IVF. Co vím, byla moc spokojená s celkovým přístupem i servisem na klinice. Všichno byli moc příjemní, vstřícní, prostě na kliniku vzpomíná moc ráda.
Odpovědět

@lexuska Mně pomohlo přečíst si příběhy žen, které se touto cestou vydaly. Jak to vnímaly, když se miminko narodilo.
Odpovědět

@lexuska Vím, jak se cítíš, měla jsem hodně podobné pocity. Nedokázala jsem si představit, že by moje dítě nemělo moje geny. Nakonec mi hrozně moc pomohla psycholožka na IVF Zlín. Nabízí tam psychologickou podporu přímo pro ženy (a páry), které procházejí asistovanou reprodukcí. Byla jsem u ní několikrát a pomoho mi to srovnat si v hlavě, co vlastně chci, a trochu ulevit tomu tlaku. Neříká ti, co máš dělat - jen ti pomůže najít svoji vlastní cestu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rraadka:

@esterka_m12 Tohle jsou nejlepší rady - typu "mus…
@rraadka no tak aby se při tom aktu i uvolnili a nemysleli jenom na to. Mám s tím skušenost ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?