Ahoj, ráda bych se vás zeptala, jakou počítačovou židli máte doma pro děti, ideálně pro školáky. Náš syn (8 let) teď začal víc sedět u počítače i u učení, tak bychom mu chtěli pořídit něco ergonomického, ale aby to bylo zároveň pohodlné a ne úplně za horentní sumu. Máte něco, co se vám osvědčilo? 😊
U nás máme zatím obyčejnou židli s nízkým opěradlem z IKEA, ale už vidím, že to asi nebude na delší sezení úplně ideální. Syn si často stěžuje, že ho bolí záda, tak se taky poohlížím po něčem ergonomičtějším.
My jsme synovi koupili tuto židli:https://www.ezidle.cz/ergojunior-detska-otocna-zidle-bs-black/8607/p Zatím jsme moc spokojení. Židle je stabilní, dobře nastavitelná a synovi se konečně pohodlně sedí jak při psaní úkolů, tak u počítače. Líbí se mi, že má výškově nastavitelný sedák i opěrku zad, takže s ním nějakou dobu poroste. Pro nás to byla fajn volba, nechceme kupovat novou každé dva roky.
Tuhle značku mi doporučila kolegyně z práce, která ji má doma pro obě svoje děti a moc si ji chválí – prý hlavně kvůli nastavitelnosti a kvalitnímu zpracování. Já jsem si pak nechala poradit i v ezidle, kde mají kamennou prodejnu a dá se tam spousta modelů i vyzkoušet, což mi pomohlo vybrat tu správnou. Za mě super zkušenost.