Kam na Silvestr

Ahoj holky, nikdy jsem neměla ráda Silvestr a nikdy ho nějak extra neslavila. S bývalým jsme jen seděli doma a koukali na televizi. Toho jsem teda měla hodně plné zuby. Poslední 2 roky, s mým mužem, jsme byli u kamarádů - mají 2 malé děti, takže žádná velká sranda. To neberte nějak zle, jejich děti hrozně miluju a kamarády mám taky moc ráda. Silvestry s nimi jsme si užili. Jen je to trošku nuda. Sedíme doma, hrajeme stolní hry, nasmějeme se - to jo, koukneme na ohňostroj a pak buď jedeme domů nebo u nich přespíme. Protože si ale myslím, že je určitá šance, že příští rok budeme mít miminko nebo budu těhotná (doufám, že aspoň jedno z toho), tak bych si chtěla tenhle "poslední Silvestr mimo domov" trochu víc užít. Ani jeden nejsme na přehlučněné a zakouřené bary a diskotéky. Nejraději bychom oslavili s kamarády (bez dětí) nějakým tancováním a blbnutím, ale kamarádi letos nemají nikdo čas, všichni jedou někam pryč sami. MOJE OTÁZKA: Byli jste někdy na nějakém Silvestrovském pobytu, který byste mi doporučili? Představuji si nějaký wellness pobyt pro nás dva, s výřivkou a nějakou večerní akcí třeba s rautem a hudbou, nebo tak něco. Klidně to může být i bez té večerní akce, jen výřivka a šampáňo. Ale nějak nemůžu nic najít. Naše oblíbené hotely jsou neskutečně drahé, a platit třeba 15 000 za 2 noci kolem Silvestra, se mi opravdu nechce. Ale z představy, že budeme sedět doma, jsem trochu otrávená. Díky za vaše tipy :-)
Odpovědět
@vitezove Nějak nechápu když nemáš silvestr ráda,že ho chceš slavit...ale na silvestra se dělá všude spousta akcí,myslím že je z čeho vybírat. Nebo co silvestr někde na horách? Každopádně i když skončíte jen doma,dá se udělat prima večer.
Odpovědět
Před lety jsem byla na Silvestra v libereckém Babylonu. Bylo několik variant vstupenek (podle toho, co všechno zahrnovaly), ubytování bylo buď přímo tam nebo v jiném hotelu v Liberci (pak byla zajištěná doprava). Bylo to fajn, mohli byste to spojit i s aquaparkem (zrovna jsme tam byli, je to tam super).
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme jednou byli s přáteli na Silvestra na horách (Dachstein -West) a bylo to super, večer byl v hotelu připraven raut, otevřeno wellness a taneční parket s DJem... A přes den se lyžovalo zdarma. Ale je to už 8 let, tak možná byste někde našli něco podobného.
Odpovědět
@verap33 jj my jsme tam byli na líbánkách, ale tam to přesně stojí 13 000 na osobu :-DD
Odpovědět
@zdenka90 já jsem to napsala špatně, nějak jsem se rozepsala a už to chtěla utnout, tak jsem rychle napsala otázku. Ale prostě nikdy jsem ho ráda neměla, ale teď už mi nějak nevadí a prostě bych ten poslední chtěla oslavit nějak lépe. Jako zase jen sedět doma mi přijde škoda.
Odpovědět
@thereeesss jj, díky. Já nerada lyžuju, takže hory asi ne :-)). Proto jsem psala nějaké wellness. Ale asi nic takového není.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně doporučuji hotel Jana v Přerově s wellness silvestrovským pobytem ;-)
Odpovědět
@vitezove My za to tehdy určitě tolik neplatili. Ale je fakt, že když to teď zkusím najít, vyjíždí mi jen samé "balíčky" s hotelem na tři noci :-/ My měli jednu noc v jiném hotelu a vstupenku all inclusive. Zkus tam třeba zavolat, jaké mají varianty, jestli se ti to zamlouvá ;-)
Odpovědět
@belmonka díky, kouknu se :-)) @verap33 já už jsem si to tam zjišťovala. Máme ten hotel moc rádi. A tam ten silvestr mají jenom takhle, 3 dny, 13 000 na osobu. Koukala jsem i na jiný (teda v Praze) a tam měli třeba 20 000 za ten pobyt :-D to jsem se málem počůrala smíchy. To už raději budu doma. Liberec mám ráda, máme to z Prahy docela blízko, a ten hotel a všechno kolem jsem si hrozně užili. A jejich wellness... na některé chvíle tam nezapomenu. Ale asi to tam bude finančně hodně zabitý.
Odpovědět
@belmonka tak na to koukám a vůbec to nevypadá špatně. Cena taky není uplně nejhorší. :-)) díky, vypadá to dobře. Ještě si to zítra prohlédnu detailně a ukážu manželovi a uvidíme :)). Moc si mi pomohla.
Odpovědět
My jezdime docela pravidelne na hory. A tedy na silvestra tam nelyzujeme, spis si bereme boby.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
My jsme byli na horách na Špindlu a bylo to opravdu super, měli jsme s wellness pobytem a užili jsme si to skvěle :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?