Jak se cítíte po 3 letech manželství?

Jak se cítíte po 3 leteh manželství? Udělali by jste s mužem nějaké změny nebo jste byly spokojeni se svojim dnem?
Odpovědět
@loubelka mě to ještě čeká, takže nevím....ale co by si udělala ty jinak?....:)
Odpovědět
Profilova fotka
mám skoro rok po svatbě a nic bych neměnila... takové ty mantinely jsme si vytyčili před svatbou, chce to toho druhého fakt poznat v dobrém i v tom zlém... občas se chytneme, ale vše si vždycky vyříkáme...
Odpovědět
My jsme spolu bydleli už čtyři roky před svatbou a za tu dobu jsme si "zaběhli" určitý systém, který nám vyhovoval. Brali jsme se před dvěma lety a učitě není důvod něco měnit. Proč taky? Jaké si to uděláš, takové to máš ;-)
Odpovědět
@xxevaxx @bubbi já mám pocit, že ta otázka byla myšlena, zda byjste udělali s vaším mužem nějaké změny ve svatebním dni, jako např.:jiná kapela, jiná restaurace, jiné občerstvení atd....:)
Odpovědět
Profilova fotka
@valiet aha... @loubelka pokud je myšlen den D, tak bych tam určitě příště nepozvala jednu osobu, kterou sem nechtěla, manžel mě přemluvil... nakonec tam byla nána pitomá a příště by ji tam nechtěl ani manžel :-D ale jinak jsme si to užili a nic víc bych ani jinak nechtěla...
Odpovědět
@valiet mě to nejdřív taky napadlo, ale pak jsem si říkala, že ptát se na takové věci po třech letech je snad už jedno a že se loubelka jen špatně vyjádřila ;-) Ale kdoví, možná máš pravdu. Takže jinak - na naší svatbě bychom nic neměnili, všechno probíhalo tak nějak dle našich představ :-)
Odpovědět
@xxevaxx takováto osoba se ( podle mého názoru ) najde na každé svatbě...:)
Odpovědět
@bubbi njn doba se mění, teď je více nabídek, více možností....než bylo před 3 lety...:Dtaky si budu třeba říkat za 3 roky, že jsem měla mít spíše svatbu na radnici než na zámku, měla jsme si vzít jiného fotografa, který by udělal lepší fotky atd...:)Neni to myšleno zle, či že by byla nespojojená, ale jsou i takové nevětsy ( tedy už vdané paní ), které plánují s někým svatbu...třeba skamarádkou a vidí zpětně to co nebylo na její...třeba...:DDD
Odpovědět
Holky omlouvám se. Ta otázka byla špatně napsaná,ale je to myšleno v ten velký den D. Já bych možná trošku něco poměnila,ale asi bych to taky nechala,tak jaké to bylo..... Jinak s mynželem jsme 3 roky a je to naprosto stejné,jako před manželstvím. Před svatbou jsme s manželem spolu žili 7 let,tak že už jsme o sobě věděli vše.
Odpovědět
@valiet máš pravdu...dneska bych si třeba vzala jiného fotografa a možná bych si vybrala úplně jinou hospůdku (restauraci).....
Odpovědět
@loubelka tjn, utli to moc brzo...tu hudbu...a pak jde pryč i zábava...:(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Já mám teprve "skoro rok" po svatbě. Co bych udělala jinak? Asi nic (i když kadeřnici jsem proklínala do pátého kolene) :-D :-D Právě chyby dělají ze svatby originál. Týden předem jsme měli plný barák lidí, trousili se i známí z vesnice (občas nějaká babka přinesla ubrus jako dárek) a dvě moje nejlepší kamarádky u nás bivakovaly taky. Bylo nás doma střídavě 8-12 (naše "rodinné sídlo" pojme hodně). Peklo se, zařizovalo, chystal kostel, sál všechno. Dva dny po svatbě na zahradě jíme zbylé dorty a popíjíme vínko, zbytek zákusků se roznesl po vesnici. Právě tohle udělalo jednomu dni krásný rámec, zakončený svatební cestou. Poctivá vesnická svatba, trošku postaru. O kolik zábavy se ochudí všichni, kteří si najmou 20 firem :-) A teď, po roce můžeme krásně vzpomínat. Život jde dál, opravujeme domek, měníme zaměstnání... :-) A svatba byla skvělá rodinná událost. Když se řekne svatba, vybaví se mi celý měsíc (i dýl) skvělé zábavy. Švagr se škopkem tvarohu, taťka, kterému nezbyl plyňák v kuchyni a všem dělal oběd na vařiči na zahradě atd. TOHLE BYCH NEMĚNILA NIKDY!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Budu hnidopich :-) , ale píše se VY BYSTE, ne vy by jste. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na svatební přípravy dosta času a co jsme si vymysleli a líbilo se nám oboum, tak jsem provedli. Ani během příprav jsme se nehádali a tento měsíc oslavíme dva roky od svatby a žádná hádka zatím neproběhla. A manžel mi řekl, že stejně ten náš velký den byl pro něj nejkrásnějším, takže by jsme rozhodně nic neměnili :-)
Odpovědět
Jsme spolu už pěkných 10 let a z toho 3 roky manželé... :-) A cítíme se? Báječně!!! :-D Náš svatební den byl tím nejkrásnějším, jaký se nám mohl povést a i přes nějaké drobnosti bych ani dnes nic neměnila :-) Vždycky se najde něco, co nejde podle plánu, ale co je dnes 100% - ní? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?