Donesli jste výslužku do půjčovny šatů?

Napadlo mě, jestli nemám donést výslužku do půjčovny šatů... dělá se to nebo ne? Byli tak vstřícní, jen nevím, jestli by tam tím pak nebyli zahrnuti a přeslazeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli chces tak dej. Ja nedavala, ani jsem o tom neslysela. Ani me to nenapadlo :-) Ale urcite ti to neotriskaji o hlavu :-)
Odpovědět
Taky jsem nedavala a nikdy o tom neslysela...
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádky dávaly. Taky jsme se o tom radili. Obě byly s půjčovnou moc spokojené. Byly tam hodněkrát na zkouškách. S paní majitelkou si o svatbě vyprávěly a tak jim přišlo pěkné jim donést tu výslužku. Jaká byla reakce v půjčovně nevím, ale kdo by nadával, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávala jsem. Jsem si jen řekla, co by asi s tou tunou cukroví každý týden dělaly v salonu. Kdyby každá nevěsta přinesla cukroví,tak jim to cukroví snad ani nebude chutnat.
Odpovědět
Neslyšela jsem, že by to někdo dělal (ostatně kdybych měla dávat výslužky všem dodavatelům tak před svatbou nedělám nic jiného než chystám výslužky), ale určitě je to potěší :-)
Odpovědět
@margheritabianca mela jsem schuzku s vizazistkou ve svatbenim salonu a mezi reci padlo slovo i o cukrovi.. ze ted naposledy dostala vysluzku a jak to pro ni bylo necekane a mile.. a k tomu se pridala i pani ze salonu, ktera stala opodal, ze i oni sem dam dostanou vysluzku. ale velmi vzacne, ze je to spise opravdu hodne netypicke, zato o to vetsi radost jim to udela :-D ze je to takove prekvapeni a ze pak mlsaji u kavicky a chvali pannu nevestinku ;-) takze pokud si mela velmi dobrou zkusenost - urcite je to neurazi a potesi.. asi jako kazdeho jineho kdo to neceka a najednou takova dobrotka :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?