Den po svatbě, jaké máte plány?

Ahoj holky, všechny tady řešíme přípravy, jasně ;-) Ale co den "poté"? Jaké máte plány? My máme snídani v hotelu, kde je svatba a spíme tam, pro všechny a pak bych byla tak nějak ráda, aby se všichni rozjeli domů... :-N Obávám se totiž, že všichni budou tak nějak čekat na "další program"...sama jsem takový stav párkrát zažila na jiné svatbě a vzhledem k tomu, že je to neděle, dost dobře se může stát, že tam nějací hosté "vykydnou" :-D Máme se vypařit po anglicku nebo jim vymýšlet nějaký program? Jak to řešíte vy?
Odpovědět
Já bych jasně dala na jevo ze po snídani se prostě odjíždí s tím že vy jedete pryč...my to tak máme a prostě odjedeme :-)
Odpovědět
My spíme všichni na vile, kde bude odpolední hostina. Vzhledem k tomu, že si toto místo pronajímáme, tak druhý den musíme uklidit a odvést věci, které jsme tam dovezli na oběd a večeři. Jiný program nezamýšlíme. Určitě bych nic nevymýšlela. Maximálně počkala(někde v restauraci nebo na recepci) až všichni hosté opustí pokoje a v dobrém se rozloučila a poděkovala. Nebo se vypařit. Myslím, že spousta lidí bude nevyspalá a ráda se uvidí ve své posteli
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme ten program připravený měli a předem o tom hosty informovali, že to bude dvoudenka!
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych se v klidu rozloučila se všemi a pak se můžete vypařit!
Odpovědět
@kacerka Já bych ten program klidně udělala, ale jaký? Pokud bude dobré počasí, šla by koupačka na nedaleké přehradě... rozhodně neplánujeme dvoudenní "chlastačku".
Odpovědět
Na místě hostiny budou přespávat pouze hosté, kteří jedou z daleka (300km), ráno posnídají a potom buď odjedou rovnou domů, zařídí si svůj program nebo přemýšlíme, že bychom se jim ještě věnovali a provedli je naším městem (nikdy tu nebyli a krásných míst je tu plno). Ale žádná překvapení chystat nebudeme, narovinu se jich zeptáme co oni na to, jakou variantu by radši a podle toho se zařídíme. Většinou se jedná o kamarády, takže zeptat se mi nepřipadá ani trapné, ani nevhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziiik12 my jsme uspořádali tenisový turnaj na kurtech penzionu, dojedly se zbytky, pití už si každý hradil sám (na to jsme upozornili předem) a večer se grilovalo u mužových rodičů!
Odpovědět
Profilova fotka
My všichni spíme v hotelu, kde bude hostina a stejně se musí druhý den hotel opustit do 10h,takže je to asi jasné :-)
Odpovědět
@zuziiik12 Nejlepší je vždycky všechno říct na rovinu. Prostě bych všechny informovala, že den po svatbě už není ve vaší režii, aby se předešlo nějakému nedorozumnění. U nás teda nikdo v neděli žádný program nečekal (někteří byli rádi, že se jim podařilo vylézt z postele ;-) ) a většinou se rozjeli hned domů. A komu se nechtělo, vymyslel si zábavu sám. Třeba se jeli podívat na zámek, kde jsme měli obřad, nebo kouknout po okolí... jsou dospělí, měli by si poradit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziiik12 my sme "den po" poměrně necitlivě vzbudili přespávající kamarády a vyhnali jsme je společně s náma uklízet sál po oslavě. Ten jsme totiž měli pronajatej od obce a zastupitel chtěl sál vrátit v původním stavu :-D Po úklidu jsme si dali v kotelně guláš, neřidiči i pivko a pak se to tak nějak rozjelo do svých domovů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to bude tak, že rodina spí v hotelu s náma a kamarádi z daleka v tělocvičně na zahradě kde bude oslava. Jestli bude hezky tak se všichni ráno vydáme na tu zahradu a asi strávíme se všema snídaňoobědem i hezký kus neděle. Co jsme byli na poslední svatbě tak si tam pánové stačili pěkně dát do nosu. V hotelu je to asi jiný, ale my většinou děláme takový vícedenní akce. A jestli tam být nechcete, tak prostě na snídani ohlašte, že mizíte, a zmizte :-) Ostatní ať si dělaj co chtěj, jestli je tam nechají...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuziiik12 tak my se ráno všichni společně nachystali a pak sešli zbalit, rozloučili se a ´všichni odjeli... ani sem nikdy neslyšela že by se cokoliv dělalo den PO....
Odpovědět
Článek se načítá
my když jsme rozesílali "program" před svatbou, aby věděli na koho jsou rezervace pokojů, od kdy je check-in, v kolik a kde je sraz před obřadem - včetně toho jaké jídlo a kdy je zajištěno - jakože malé pohoštění pro svatebčany před obřadem bude 16-16:30 hod (svatbu jsme měli od 17. hod), takže aspoň věděli jak si mají příjezd naplánovat (někteří jeli opravdu z daleka) a zda si zajít ještě někam na jídlo, příp. koho kontaktovat kdyžby se ztratili nebo potřebovali s něčím pomoct (byl by problém s pokoji, ...) ... a tak samo jsme měli v programu rozepsaný i druhý den - že check-out v hotelu je ve 13. hodin a ze je zajištěný ještě společný brunch na kterém se sejdeme v 11. hodin. A všichni pochopili že pak už se nic dít nebude a po brunchi jsme se rozloučili a jeli každý svou cestou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se po snídani odebrali domů(k mojí bábi,kde jem byla jakoby doma) a pak obešli všechny svatebčany, že se u nás sejdeme a dojíme a dopijeme co zůstalo. Pěkně jsme se sečšli a byla sranda.I fotograf přišel.Byla to skvělá tečka za svatbou. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych žádný program určitě nečekala....pokud by mi o něm někdo neřekl předem. Jinak ale my plánujem s vytrvalci asi grilovačku
Odpovědět
Pokud spíte v hotelu, tak ho stejně většinou musíte opustit do určité doby. Co já jsemzažila svatby, tak to většinou bylo tak, že po snídani se většina hostů pomalu rozejela domů. Ještě jedna moje bývalá kolegyně z práce to měla naplánované tak, že měli společnou snídani se svatebčany a po ní se rozjeli domů. Taky příjemné.
Odpovědět
Profilova fotka
Naši hosté mají všichni ubytování ve stejném penzionu, kdo bude chtít v neděli ( a bude schopen :-D ), tak bude moci jít na procházku kolem Pálavy ( dívčí hrad, Svatý kopeček atd..) možností je mnoho. My budeme chtít jít určitě na výlet a pokud se k nám někdo přidá může :-) My zůstáváme v našem penzionu do pondělí. V neděli večer pokud nám počasí bude přát, tak máme domluven let balonem nad Pálavou :-) a domů jedeme v pondělí. Jinak hosté v neděli. cca kolem oběda aby prý byli vyklizené pokoje, alespon část, zbytek může být i později.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my v žádném hotelu nespíme a hosté po hostině budou odvezeni domu, druhý den půjdem pouklidit zbytek jídla atd.... a asi za rodičema.
Odpovědět
Profilova fotka
@misa3006 Kde na Palave budete mit svatbu? My jsme meli v Klentnici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cutie_01 V Horních Věstonicích. a Obřad v Mikulově.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme po snídani prostě uzavřeli účet.. Však ať pobudou, ale za své ;-) Mně by teda přišlo hodně vyčůrané zůstat na svatbě kde mi zajistili nocleh ještě dalšího půl dne, popíjet a čekat jestli náhodou ještě nekápně oběd :-) Dost mohou pomoci i svatební noviny, nebo takzvaný program svatby, kde uvedeš např: 10 hod snídaně a po snídani odjezd domů.. I to méně chápaví se neurazí a třeba pochopí..
Odpovědět
@janictourek můžeš mi poslat jak tento program vypadal nebo nějaké stránky, jak se chytit. Ráda bych něco zorganizovala. Děkuji předem
Odpovědět
@cutie_01 jee, cafe fara mame taky radi, to jsem uz moc zvedava na fotecky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?