Odpověď na příspěvek od aity:
Zdravím. S partnerem se letos v zimě bereme a řeš… @aity Ahoj, mám zkušenost s bydlením u ex partnera a jeho rodiny. Tam to bylo peklo, necítila jsem se tam dobře a naštěstí jsem utekla včas. Ex měl provizorní 1+1 v jejich domem. Za mě tedy bydlení u rodiny rozhodně ne. Ani s našima bych nechtěla bydlet, kdyby byla ta možnost. Za mě by měl mít každý svoje. Ten klid je k nezaplacení. S nynějším partnerem jsme v nájmu a snažíme se šetřit na něco svého. Pokud se necítíš příjemně u tvé strany rodiny a z tchyně máš obavu, tak hledejte jinde. Domů se má člověk těšit a nepřemýšlet co zase bude až přijde. Hodně štěstí!☺️Odpověď na příspěvek od aity:
Zdravím. S partnerem se letos v zimě bereme a řeš… @aity Rozhodně jedno velké NE! Nejít do společného bydlení. My jsme zrekonstruovali celé podkroví, udělali si tak byt. Společný máme jen vchod dole. A je to peklo. Tchýně pořád vymýšlí, útočí na nás, nemůžeme se ani hnout na zahradu, aby už nehlídkovala okolo jakože nenápadně. Nedá se tam vydržet. Takže rozhodně neinvestovat do společného, ale jít do vlastního. Dala bych cokoliv za to se předtím rozhodnout jinak. (Před rekonstrukcí nás tam hrozně chtěli, že jim pomůžeme s náklady a nebudou tam na stáří sami...a během půl roku už začalo peklo, že to je jejich atd.)