Závoj s korunkou, hodí se?

Profilova fotka
Ahoj holky, myslíte, že se hodí krátký závoj s malou korunkou? Pokud jste někdo měl, můžete přihodit i fotky, ať si udělám představu. Mně se to na mě líbí oboje, ale mám strach, aby to nevypadalo přeplácaně:) Díky za rady
Odpovědět
Ahoj, já jsem měla 3m závoj a korunku a cítila jsem se výborně. ;-) Já myslím, že se to hodí.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Závoj i korunka se k sobě dohromady určitě hodí. Záleží hlavně na typu účesu. Vypadá lépe, když je mezi závojem a korunkou truchu prostoru.
Odpovědět
Určo, taky se na to chystám :) už jsem si to i navrhla ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@apacheee je to asi vec vkusu kazde z nas.Za me to preplacanost je,na korunky jsem primo alergicka,podle me patri do pohadky:-D A nejhorsi mi prijde kdyz k tomu jeste nevesty priladi obri strasove sperky.. Takze je to jen na tobe. Chapu,ze se to nekomu zase libi.
Odpovědět
Já to tak měla a přeplácané mi to nepřišlo (a nakonec ani kadeřnici, která - než jsme to vyzkoušeli - zastávala právě názor buď jedno, nebo druhé). Kouknout se můžeš do mého alba. Ale je fakt, že hodně bude záležet na účesu a doplňcích.
Odpovědět
Profilova fotka
@apacheee Taky jsem měla korunku i závoj a rozhodně jsme si nepřipadala přeplácaně. Můžeš mrknout do alba. Ale je fakt, že záleží na každém, jak se mu to líbí a jak se v tom cítí. Né všem to sedne, né všem se líbí vše. Takže nejvíc záleží na Tobě, co budeš chtět mít ve svůj velký den :-)
Odpovědět
já budu mít závoj cca po ramena a k tomu čelenku. Kamínky na ní jsou ve dvou řadách, je docela výrazná a i přesto si ji beru k závoji, protože se mi to líbí a cítím se v tom lépe. Ale jak říkají ostatní - záleží na každé, jak se v tom cítí, je to věc každé z nás ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem původně taky chtěla...ale po zkoušce u kadeřnice jsem se vzdala závoje a nechala jen korunku a k tomu budou živé květy do vlasů. Prostě to nebylo ono, když jsem to zkoušela obojí..
Odpovědět
Profilova fotka
@ladiabola pěkny :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?