Závoj, jaký byste vybraly?

Profilova fotka
Otázka je jasná z nadpisu. Mě by se líbil k nim nějaký kratší maximálně po ramena či lokty. Jenže si to k nim nedokážu představit. Ale můj drahý řekl, že by se mu závoj líbil.. A mě ta myšlenka také není cizí..
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
řekla bych, že jsou už dost ozdobené, tak by se se závojem dost tloukly, ale pokud to přítel chce, tak co třeba jen http://goo.gl/VKIfsq francouzský závojík? a pak sundat :) jinak zkoušela jsem si dost podobné šaty, ale bez těch rukávků, jen se silnějšíma ramínkama a zatím je mám jako favoritky :)
Odpovědět
Profilova fotka
no já bych k nim krátký nedávala (možná taky proto, že se mi to prostě nelíbí), ale vzhledem ke zdobení se k nim španělský nehodí...tak možná něco takového (dlouhý tylový neobšitý krajkou)? http://www.beremese.cz/market/svatebn... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kratky urcite ne. Francouzky bych si mozna dokazala predstavit, ale myslim ze nejlepsi by byl dlouhy katedralovy, hladky bez krajky. Te uz je tam opravdu dost :-) ale nejlip udelas kdyz to nekde vyzkousis a pak mrknes na fotky.
Odpovědět
Ja bych dala urcite nejaky nezdobeny...nejlepe vyzkouset v salonu primo k satum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, šaty jsou to krásné :) Ale k empírovému střihu se dle mého krátký závoj vůbec nehodí. Volila bych buď dlouhý (ale ve tvém případě, jak holky píšou, bez krajky, protože by bylo překrajkováno) a nebo žádný. Však si to sama vyzkoušej a uvidíš :-)
Odpovědět
k těmto šatům bych taky dala dlouhý závoj, krátký se hodí spíš ke krátkým šatům ve stylu 50.let nebo mini
Odpovědět
Ahoj, k těmto šatům bych já volila dlouhý po zem a nezdobený :-)
Odpovědět
já jsem osobně odpůrce závojů, příjde mi to staromodní a ta původní symbolika už je dávno pryč....Vaše šaty jsou docela bohatě zdobené, nejsou hladké, navíc mají i ramínka, takže si nedovedu představit ještě další krajkový závoj...podle mě by se ty vzory tloutly...když už, tak úplně hladký, ničím nezdobený, něco každopádně vyzkoušejte, berte v úvahu i vaši výšku a navíc, vždycky se to dá půjčit a z hlavy případně sundat...já takhle měla půjčený klobouk - jen na focení
Odpovědět
Kamarádka měla dlouhý závoj a svatba byla venku. Za cestu se jí tam nabalil "bordel" z chodníku a v zatáčce se jí sesunul k jedné straně :-/ a pak začalo pofukovat :-/ Já sama jsem měla závoj po lokty a nemůžu si ho vynachválit. Nezastínil šaty a účel splnil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jednoznačně dlouhý
Odpovědět
Profilova fotka
Dlouhy, ale ne az na zem, delka tak po kolena nebi jak se to dela. Nelibi se mi jak se taha za sebou. Tylovy, neobsity, max 2 vrstvy - jedna kratsi druha dlouha..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@craki Neco takoveho... Omlouvam se, ale jinak mi to tu nejde vlozit... https://www.dropbox.com/s/hju39b7itym...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?