Poradíte jaký závoj k těmto šatům?

poradíte mi jaký závoj k těmto šatům? Určitě chci dlouhý až ne zem místo vlečky, jen nevím jestli tylový bez vzoru a nebo francouzský s krajkou po okraji?
Odpovědět
špatná fotka :-( takže znovu
Odpovědět
jestli plati foto c.2 tak bych volila tylovy
Odpovědět
Profilova fotka
podle mě by k té dvojce sedlo oboje. a volila bych hlavně podle toho, který si přeju :)))
Odpovědět
Profilova fotka
já bych taky volila tylový k těmhle šatům..
Odpovědět
@nuninove @hanci_m @olsett moc děkuji za radu a utvrzení, měla jsme vysněný ten s krajkou, ale také si myslím, že k těmto šatům moc nejde :-(
Odpovědět
kdyby ten spodek satu nebyl z tylu tak potom treba krajkovy ano..ale takhle by se to moc tlouklo si myslim
Odpovědět
@renca_1 muzu se zeptat proc nemas saty co jsou na prvnim obrazku?Moc ti slusi,jen bych je dala bez raminek.
Odpovědět
Profilova fotka
za mě určitě tylový
Odpovědět
@simona007 jsou krásné moc se mi líbily, ale byly moc těžké a vzhledem k tomu, že máme svatbu v červnu, tak jsme chtěla něco co bude lehčí a možná v tom nebude takové vedro ... ty co jsme si vybrala ve skutečnosti vypadají mnohem lépe než na fotce je to focené mobilem a bylo to zkoušení takové na rychlo, ale hned se mi tam líbili, pak jsem o nich začala pochybovala, když jsem se dívala na tyhle fotky, ale pak jsme si je šla vyzkoušet ještě jednou a hned jsme věděla proč se mi poprvé tak líbily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renca_1 mě se ty druhé šaty moc líbí, dělají ti super postavu. možná kdybys měla třeba v salonu možnost, tak mě se osvědčilo si ty závoje vyzkoušet přímo k šatům a pak jsme s mamkou a kamarádkama rozhodovaly ;o)
Odpovědět
@renca_1 ty šaty č. 2 jsou moc pěkné takové svěží , jemné . Ty první mi přijdou moc usedlé , podle mně tak pro nějakou starší a tlustší nevěstu, takže s výběrem neváhej . ;-) :-)
Odpovědět
moc děkuji všem za pomoc a rady
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@renca_1 ty 1 jsou ve veltrusych vid? kdyz tam je to tezke,pani je moc ochotna,ale ma tam saty uz nekolik let stare..a taky podle toho vypadaji..dobra cena..ale no.. jinak tyhle saty jsou fakt usedle..takove staromodni:( chce to nakej smrnc:) neboj se to:)
Odpovědět
@ssrdickoo přesně tak je to ve Veltrusech, ano paní je super, jen to není úplně ideální místo na vybírání šatů, je tam i špatné světlo.... zvolila jsem lehčí variantu šatů a věřím, že v nich vydržím celý den a také to, že je nebude mít každá druhá nevěsta ... moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@renca_1 Vubec nedekuj:) ja te chapu:) ja dostala doporuceni od kamaradky,tak jsem tam jela...a prave jsem taky byla zklamana... hlavne to misto tam...to je proste kumbalik no:( ale tak pani se snazi nu:) jedine co je tak fakt velke + tak je ze jsem tam vybrala saty pro svetkyni a prcka:) coz byla pecka...i za tu krasnou cenu.. ale jak rikas...ani projit se v tech satech clovek nemuze:( njn..tak verim zes vybrala nebo trebas jeste vybiras..dobre, a drzim palecky:) - hned bych ten kolotoc jela znova:D - ale bez stresu:D
Odpovědět
já už mám vybráno :-) jedu ten kolotoč poprvé a zatím bez stresu ten přijde až v den D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?