POMOOC - jak to udělat, aby závoj nebyl nevzhledný úzký pruh?

Nevěsty prosím o radu. Jak to udělat aby závoj byl krásně rozložený a i při chůzi se nesléval do úzkého, nevzhledného pruhu? Napadlo mě to naškrobit. Vůbec si nevím rady. Mám právě šaty bez vlečky a závoj dlouhý kousek na zem. Děkuji všem za rady
Odpovědět
Ahojky, ja jsem mela 3 metry a lemovany krajkou, ta ho drzela docela ve tvaru.. Jinak mamka mi ho naskrobila, to urcite udelejte taky.. Mela jsem ztoho stejne obavy, ale nemej strach.. A pokud mohu poradit, porid si i zavoj do pasu na prepnuti po fotkach.. Neskutecna vyhoda.. Dlouhy hodne zavazi a ucel splnil jen na obradu a u foceni.. Pak letel a sel kratky.. :-) Ve vsem jsem vydzela az do rana.. Krome lodicek, ty jsem prezouvala hned po obede.. :-)
Odpovědět
I když závoj naškrobíš, tak myslím, že to až tak nepomůže. Problém je v tom, že tyhle závoje jsou moc úzké. Prostě je tam málo materiálu, takže se tolik slijou. Já jsem si právě kvůli tomu koupila tyl šíře 2.7m a udělám ho takhle široký, to se pak slívat nebude. Výroba závoje doma je jednoduchá. Jediná pomoc u tvého závoje by byla ho obšít lemem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?