Kde seženu síťku na francouzský závoj v Brně?

Chci si ušít francouzský závoj a absolutně netuším, kde na něj koupit síťku. Nevíte, prosím, kde se dá v Brně sehnat? Aby to bylo složitější tak v champagne barvě. Díky moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jooo, to je dobrá otázka.. Loni jsem taky sháněla síťku na závoj. Oběhala jsem, co se dalo (Kars, galanterky, potřeby s korálkama, výrobna tanečních šatů, ..) a NIC ]-( Nakonec jsem se rozhodla, že objednám z Ameriky a nakonec jsem se rozhodla, že mi to nesluší a chci normální závoj ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den. Tyto síťky nejsou vůbec k dostání, jsou navíc poměrně dost drahé a tady v ČR je skoro na 100% neseženete. Měla by nám přijít v pondělí objednaná várka sítěk - myšleno pouze síťka bez hřebene, pouze "materiál", ze kterého se dá dále šít. Měly by přijít barvy: bílá a slonovinová /může podle mého názoru nahradit tu champagne barvu/. Tuto síťku (materiál) v rámci našeho online obchodu nevystavujeme, ale můžeme se domluvit na koupi. Pokud byste si chtěla ušetřit námahu a čas s šitím, dají se u nás zapůjčit / zakoupit francouzské závoje i coctailové kloboučky. Prodejnu máme v centru Brna, kousek od Malinovského náměstí nebo se dá objednat online v rámci našeho obchodu. Pokud budete mít o cokoliv zájem, napište :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem kupovala na fleru.Nepamatuju se jméno uživatelky, ale měla v nabídce kdejakou barvu od bílé, stříbrné až po černou, červenou nebo modrou...
Odpovědět
Profilova fotka
Jak píše výše @zuzanashop, většinou ty síťky u nás nejsou k dostání a objednávají ze zahraničí - můžete mrknout např. na web Etsy. Anebo u nás pak samozřejmě na Fler (tam mají povětšinou hotové francouzské závoje nebo vám je udělají na míru).
Odpovědět
Profilova fotka
ja kupovala na fleru za 109,- vč. poštovného, barvy černá, bílá, ivory.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, spolupracujeme se slečnou, která nám šije francouzské závoje. Pokud budete potřebovat celý závoj nebo jen síťku, ozvěte se nám na e-mail nebo vnitřní poštou. Není pro nás problém Vám síťku sehnat za velmi příznivou cenu. Hezké přípravy Michaela Pokorná, Svatba-stylově
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Prodávám tyto látky - viz foto. 400Kč resp. 500Kč za 1m. Šířka 22cm, resp. 32cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?