Jaký účes pod španělský závoj?

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Budu mít dlouhý španělský závoj a nevím, jaký účes pod něj zvolit. Taky nevím, jestli bych si neměla vzít korunku, hřebínek nebo kytku, když pak závoj sundám a jestli ano, jestli to dát už pod závoj či až když ho sundám. Svatbu mám 6.7. v kostele. Předem děkuji za každou radu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máš nádherné šaty a s tím španělákem je to nádhera. Tvůj muž z tebe nezpustí oči a možná že oněmí a ani to ANO ze sebe nedostane :-N :-N :-N Zeptej se kadeřnice. Také jsem chtěla španělák, ale mě ho kadeřnice "zakázala". Je to velmi dobrá kamarádka a řekla mi, že na můj typ vlasů to prostě nejde. Jsou jemné a španělák by je "zplácnul" a veškerý její snažení o dokonalý účes by bylo vniveč. Takže bych být tebou kadeřnici ukázala fotku šatů a společně s ní bych účes vybrala.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, taky jsem měla španělský závoj, koukni na moje, třeba tě trochu inspirují ;)
Odpovědět
@ajdusha ahojky, já měla vlasy načesané na bok, aby vykukovaly... natočené, načechrané a jen stáhnuté a ozdobené kytkou - když jsem závoj sundala, pořád to drželo a celkem i vypadalo, odpoledne jsem měla i čelenku (tu ale asi nemám na fotkách). Zkoušely jsme s kadeřnicí všechno možné, ale nakonec jednodušší účes byl lepší ;-) jinak držím palce a přeji kráááásnou svatbu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?