Hodí se k tomuto účesu závoj?

Profilova fotka
chtěla bych mít k šatům závoj i korunku ale nevím zda se hodí k účesu co se mi líbí poraďte prosím
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že bych takový účes pod závojem neschovávala. Závoj bych dala na něco jednoduššího, tohle samo o sobě by mělo být vidět ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Korunka by se ještě hodilo, ale ten závoj by už byl moc, a jak píše chris_n, byla by škoda takovej pěknej účes schovávat :-)
Odpovědět
Já bych asi nedávala ani jedno. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Takže pokud budeš mít výrazný náhrdelník a náušnice jako na obrázku, tak by se to asi přebíjelo.
Odpovědět
Souhlasím s @jodyd dle mého by to už bylo moc. Jestli chceš opravdu tenhle účes se vším všudy (i s melírem), tak už je tak výrazný, že kdybys přidala ještě korunku a závoj, tak to bude strašně kýčovité, přeplácané.. ale toť jen můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Účes je nádhernej, ale souhlasím s holkama, že závoj by byl moc a škoda je schovávat takový krásný účes. Navíc závoj a korunka dohromady je takové pro panenky, přeplácané a to se mi nelíbí :) a úplně stačí výrazný šperk
Odpovědět
nechala bych to bez zavoje i bez korunky :) v jednoduchosti je krasa
Odpovědět
Krásnej účes. Naimplementovala bych si do toho z jedné strany řadu květin - stejných jaké budeš mít ve svatební kytici....
Odpovědět
Pokud chceš závoj, dala bych, ale dlouhý a nevrstvený at to jde vidět... potom na zbytek dne hned po obřadě bych závoj sundala, tak vynikneš v jednu chvíli s krásným závojem a zachvilku s krásným účesem, a nejsi celý den uplně stejná :-)
Odpovědět
Souhlas s megulka1 - taky bych si dala jen závoj a jen třeba na obřad a na polovinu focení. Pak sundat a užít si i krásy účesu. Měla jsem to nachlup stejně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?