Hodí se dlouhý závoj k těmto svatebním šatům?

Profilova fotka
Zdravím dámy, potřebuju poradit, jestli k těmhle šatům s vlečkou hodí dlouhý závoj (tak 3 metry)? Svatbu mám v kostele, takže do kostela se určitě hodí, ale vdávám se v dubnu a budu mít na sobě ještě perelínu a bojím se, abych toho na sobě neměla moc a nebylo to přeplácané.... poraďte, prosím.
Odpovědět
Šaty jsou samy o sobě nádherné a zdobné, takže dlouhý závoj určitě ne. "Zabije" je. Váš pocit, že to bude přeplácané je , myslím, naprosto správný :-) Myslím, že ta květina, která koresponduje s ozdobou na šatech je přesně to pravé. Krásný svatební den.
Odpovědět
Profilova fotka
V pátek jsem si byla vybrat šaty, snila jsem o dlouhém španělském závoji, nakonec jsem vybrala šaty které jsou méně zdobené jak ty tvé a paní říkala že určitě bez závoje,jakmile jsou šaty zdobené, tak jak píše Alenka závoj je "zabije" :-) Já se taky vdávám v dubnu a to začátkem,takže počítám že zima bude veliká, na mě :-) ale zkusím to překousnout a přes ruce budu mít přehozený pouze šál,právě proto aby šaty co nejvíce oslnily :-) Hezký den
Odpovědět
Vůbec bych závoj nedávala. Buď jen francouzský, takovou tu síťku, ta by se hodila k těm šatům. Nebo takovou ozdobu, jak má ta modelka. Šaty jsou samy o sobě krásné, výrazné a závoj se dle mého k nim vůbec nehodí. Navíc jestli budeš mít ještě pelerínku, tak by se to bilo...
Odpovědět
@sarahu Tak to přeji hodně štěstí. Já se vdávala 22. září a bez toho kožíšku co jsem měla si to nedovedu představit :-D
Odpovědět
Za mě určitě NE! Šaty jsou zdobné samy o sobě, já bych k tomu dala nějakou malou květinku do vlasů - tak jak je to na obázku. Ale jinak opravdu nic ;-)
Odpovědět
Souhlasím s názory děvčat, závoj už by byl moc a navíc by mohl přes pelerínu vytvářet nehezký "hrb" a muchlat se.
Odpovědět
Profilova fotka
holky moc děkuju :-) jsem přesvědčena, že závoj necháme doma :-)
Odpovědět
Ahoj, co si myslíte o dlouhém závoji k šatům tohoto typu? Možná zní moje otázka hloupě vzhledem k tomu, že je dlouhý závoj přimo na fotografii, ale chtěla bych znát váš názor na to, jak to bude vypadat v praxi. Samozřejmě by se mělo jednat o hladký a co nejvíce transparentní závoj.
Odpovědět
Pokud ho budeš mít jako na obrázku, posazený co nejvíc vzadu a nebudeš si ho rozprostírat i přes ramena , tak si myslím, že to půjde.
Odpovědět
Děkuji za radu. To je právě ten problém, že nemám ujasněné vlasy, ale zcela určitě nebudu mít klasický drdol - na to jsem moc ušatá a navíc potřebuju schovat jizvu na jedná straně krku:-( (jinak se mi takovéto účesy, jako je třeba na té fotce, moc líbí...) Takže to vypadá na rozpuštěné nebo polorozpuštěné dlouhé vlasy. Tak moc nevím, jak to nakombinovat s tím závojem. Budu to muset ještě všechno promyslet...
Odpovědět
Profilova fotka
@kristinasaxi Si to zkus, ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?