Červené šaty - závoj?

Profilova fotka
Dobrý den, na svatbu budu mít červené šaty kvůli tématu kterým chceme svatbu pojmout, jen nevím zda mám mít závoj, a když už ano tak červený či bílý? Měla jste některá také červené šaty?
Odpovědět
Ono asi hodně záleží na stylu těch šatů. Pokud jsou to dlouhé "klasické princeznovské", tak tam by se možná závoj hodil (ale zase záleží i na tom, jak jsou šaty zdobené atd). Jsou typy šatů, ke kterým se závoj nehodí, nebo se hodí takový ten francouzský.
Odpovědět
Popravdě, asi by bylo lepší bez, ale pokud si ho přeješ, tak určitě decentní (viz foto) nebo krátký přes obličej (francouzský). Barva určitě bílá, červený závoj jsem snad nikdy neviděla a věřím tomu, že bys s ním budila dojem ženy z bordelu ;-). Toť můj osobní názor.
Odpovědět
Profilova fotka
chtělo by to asi ukázat šaty :-) ale myslím si že k barevným šatům je klasický závoj už moc a barevný taky.Ještě si umím představit francouzský závoj ale to záleží jestli by se hodil k šatům. Ten klasický závoj barevný si dokážu představit k nějakým zvláštním šatům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@santina7
Odpovědět
Profilova fotka
přikládám foto
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásný , líbí se mi netradiční svatební šaty a pokud by jste trvala na závoji tak bych asi dala dlouhý červený jemný ale připevněný jenom vzadu třeba pod drdolem .Chtělo by to vyzkoušet ale určitě ne bílý :-)
Odpovědět
Ja bych naopak dala bily a k tomu cervenou ruzi ve stejne barve :)
Odpovědět
Já bych volila francouzský závoj nebo jen nějaký fascinátor. Francouzský závoj by se určitě dal sehnat i červený. Nebo červeno bílý... Záleží taky, jakou chceš barvu doplňků, bot, kytice... Pokud by byl závoj bílý, dala bych třeba červenobílou kytici... Můžu se zeptat, jaké máte téma svatby? Z toho by se dalo třeba taky vycházet...
Odpovědět
Profilova fotka
klingonskou...jsem fandové startreku
Odpovědět
Profilova fotka
Raději bych volila nějaký decentní dopněk do vlasů v barvě šatů. Závoj bych rozhodně nedávala.
Odpovědět
Tý jo, to bude zajímavý :) V tom případě bych závoj asi nedávala, nějak by mi to nesedělo
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si nejsem zcela jistá bílým závojem :-| K těm šatům mi moc nesedí. Spíš bych volila taky jen nějakou ozdobu nebo francouzský "závoj" - to by šlo i v bílé. Šaty s červeným závojem jsou sice zajímavé, ale mně se to nelíbí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Bez závoje, vypadá to fakt divně...neklingonsky :-D
Odpovědět
Podle mně bez závoje nebo jen červenou kytičku/ozdobičku do vyčesaných vlasů. Bílý závoj/červený závoj k červeným šatům...ne, připadá mi to prostě divné.
Odpovědět
Určitě bílý závoj ne, přinejhorším červený , ale v přesně stejném odstínu jako šaty. Nejlepší by byla jen ozdoba ve vlasech, nebo fascinátor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?