Zásnubní náušnice, řetízek aneb nechci prstýnek

Ahoj, nenašla jsem tu nikde diskuzi o jiném zásnubními šperku než jsou prstýnky. Už dlouho jsem chtěla k zásnubám rose-gold prstýnek, ale já prstýnky vůbec nenosím a vzhledem k profesi ani nemohu. Přítel mě sám na tuto skutečnost upozornil a měl pravdu. Vlastně se mi teď i o hodně víc líbí představa zásnubního řetízku nebo náušnic. Jaký máte názor/zkušenost vy s jiným zásnubním šperkem?
Odpovědět
@angie1179 Osobní zkušenost nemám, ale nápad se mi moc líbí! Pokud prstýnky nenosíte, a kvůli práci ani nemůžete, tak dává větší smysl vybrat si jiný šperk - takový, který nebude odložený doma v krabičce, ale který budete ráda a hrdě nosit 🙂 Pak se ještě nabízí otázka, co snubní prsteny? Také je nebudete chtít? Máte vymyšlenou nějakou alternativu? V poslední době je populární nechat si snubní prsteny vytetovat, ale to samozřejmě není pro každého.
Odpovědět
Ja by som sla do nejakej retiazky s priveskom, alebo prsten na retiazke?? Nausnice nemusi byt vzdy vidno 🙂
Odpovědět
@dkl @kitycat Jelikož nejsem zatím ani zasnoubená tak jsme snubní alternativu zatím neřešili. Ale jelikož ani přítel prstýnek nejspíš nosit nebude tak je alternativa na místě, ale tetování to mi asi neprojde. 😄
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?