Víte o agentuře, která pomáhá se žádostmi o ruku?

Dámy, slečny, holky, dobrý den, prosím poraďte mi, víte o nějaké agentuře, která pomáhá se žádostmi o ruku? Myslím s jejími přípravami? Chci to udělat opravdu originálně, mám už vymyšlené jak, ale sám to nedokážu obstarat... prosím, dejte mi nějaký kontakt, kde bych se mohl poradit a když jich bude víc, budu jen rád, budu moci porovnat i ceny. Děkuji předem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.svatbaspribehem.cz/balicky/ jediné co mě napadá ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak Mě by zajímalo, o co jde, když je na to zapotřebí agentura...nestačilo by pár šikovných lidí? :)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem teda taky zvědavá :D
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak mě by zajímalo jak to nakonec bude vypadat :) je to opravdu pěkný, že sem píše i chlap o radu :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pepinak Taky se hlásím, že chci vidět výsledek :-) Ale o ničem takovém nevím...
Odpovědět
Mám v hlavě více věcí, první nápad byl ten, že bych nám zaplatil let balónem, aby to měla spojené i s takovým zážitkem a pak první možností by byl druhý balón, na kterém by byl napsaný nápis a nebo letět tak, abychom přeletěli přes nějakou louku nebo pole, kde by bylo vysekané "Vem si mě"... tohle je první nápad, který mi proběhl hlavou a další, který je, tak znáte určitě muzikály a pak různé romantické filmy a přítelkyně má strašně ráda ten... no není to Hlavně nezávatně, je to na stejné brdo, ale jiný název a tam je scéna, kde tancuje celé nádraží na jednu píseň, takže něco podobného, kdy bych se i já naučil nějaké taneční číslo a tancoval by dav, co myslíte, co je lepší? co by se jí mohlo více líbit? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak wow kde se hledají takhle originální chlapi? :-D myslím, že ten let balonem by byl naprosto dokonalý!
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak Strašně moc záleží na tom, jaká je tvoje přítelkyně. Věř ale tomu, že bude nadšená z čehokoliv co vymyslíš, je strašně moc krásné, když chceš, aby to bylo opravdu ono:) Já osobně bych vždy dala přednost žádosti v soukromí než před spoustou "cizích" lidí, ale to už je opravdu o konkrétní slečně. Ve dvou to bude dle mého názoru mnohem intimnější a vyhneš se řečem, že to bylo udělané hlavně pro oko a machrování:) (nemyslím od nastávající, ale od okolí). Moc přeju, aby to vyšlo dle představ...
Odpovědět
Profilova fotka
Balon by me dostal :-D - super napad !
Odpovědět
@pepinak Jednoznačně let balónem a zkusila bych to i bez toho vysekaného nápisu! Neznám tvou přítelkyni, ale na rovinu - kdo stojí o dav lidí u tak intimní chvíle? Let balónem během kterého se ji na to zeptáš je dle mě nejlepší ;-)
Odpovědět
Takže říkáte, že let balónem bude nejlepší? :) mě se asi taky líbí trochu více, než kdybych se musel učit tancovat, jsem děsné dřevo, ale co bych pro ni neudělal :) a přemýšlím, že bych nechal, ten další balón, ne přímo u nás, prostě v dálce, chtěl bych aby si to přečetla a já viděl její výraz a překvapení, pokud se jí zeptám sám, budu tak strašně nervózní, že nezvládnu číst její pocity z tváře, jsem chlap, zvládám jen jednu věc :D myslíte, že by se to dalo domluvit nějak přímo s těma společnostma, které pořádají lety balónem a že by i zařídili ten nápis nebo se radši podívat po nějaké té agentuře?
Odpovědět
Článek se načítá
Jo a jinak dámy, romantických chlapů je spousta a i s originálními nápady, minimálně já jich znám spoustu, ale nerad to říkám.. dle mého si vybrali špatně, mají baby u kterých se bojí projevovat své emoce a vlastně to, jaký doopravdy jsou, myslí si, že by tak ukázali slabost, že by se o ně ta baba pak nemohla opřít... znám dokonce spoustu chlapů, kteří drží slzy u romantických filmů, jen aby nebyli slabí a ženské se nemysleli, že jsou to měkoty, které nic nevydrží...
Odpovědět
Profilova fotka
To je tak hezké @pepinak manžela bych poslala na školení ....ten je romantický asi jako studené kafe ve sněhové závěji. Já bych brala tu druhou variantu, ale zapojila bych kamarády a rodinu a asi bych to udělala v oblíbené kavárně nebo hospůdce. Určitě by to mělo úspěch ...tedy pokud si si 100% jistý že řekne ano :-). Držím palce a pak se pochlub
Odpovědět
Doporučuji Žanetu Slámovou z Prahy. Je to svatební koordinátorka, ale pomáhá i s žádostmi o ruku.
Odpovědět
Takže holky, na tuto sobotu je vše naplánované, takže dám potom vědět, jak to probíhalo :) jsem strašně nervózní už teď..
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak pokud se pritelkyne neboji vysek :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pepinak Myslíš Friends with Benefits / Kamarád taky rád: http://www.csfd.cz/film/280240-kamara... Ta scéna je super a držím palce, ať se zadaří!! Tfuj tfuj tfuj!!
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já bych Ti za let balonem moc nepoděkovala, nevykouknu u nas ani z prvního patra :D Ale je moc hezký , že se takhle snažíš..Držím moc palce, at to dopadne tak jak si plánuješ!!! :)
Odpovědět
Mně by se víc líbil ten tanec, ale balón taky dobrý. :-) Pak nezapomeň ukázat fotky a tak. Držím palce! Bude to určitě pecka! 8-)
Odpovědět
Mas zajisteno, ze vam zasnuby nekdo nafoti nebo natoci? Muj pritel me take pozadal o ruku originalne. Mame z cele akce fotky a video. Prestoze jsem ze zacatku byla z kamery docela paf, tak jsem za to nakonec hrozne rada. Pokud uz to delas ve velkem, tak je moc hezke mit i zaroven nejakou vzpominku. Obcas se na nase video kouknu, kdyz potrebuju zlepsit naladu :)
Odpovědět
Řekla ano!!!! :-p Jejda holky, vidíte to... na fotky jsem nemyslel, máme pár rozmazaných přímo z balónu, ale to jen dokud jsme fotili přírodu, pak už šel foťák bokem...vidíte, to mi nedošlo :-( ale to napravím na svatbě :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@pepinak gratuluju:)
Odpovědět
Děkuji :-)
Odpovědět
@pepinak Děkuju za tip na tu agenturu, už jsme to s kamarádem řešili a minimálně inspirovat se bude určitě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?