Velikost zásnubního prstýnku – jaké máte zkušenosti?

Ahoj, mám jedno dilema....od přítelkyně vím, že má velikost prstýnku 52. Ve zlatnictví mi paní řekla, že je zvykem koupit velikost co tam mají univerzální 51 a potom přijít s partnerkou na zvětšení nebo zmenšení prstýnku. Bohužel nad tím teď přemýšlím jestli tam nezajít zpátky, aby jsem ho nechal zvětšit, aby nebyla partnerka zklamaná, že ho nenavlíkne nebo je to jedno a to jedno číslo není takový rozdíl aby ho nenavlíkla? Předem děkuji za zkušenosti a odpovědi :-)
Odpovědět
Jestli uz maze prtynek koupeny, tak bych do nej nezasahovala, dokud nebudete jisze vedet, ze je treba jej zvetsit. Pokud nemate, koupila bych velikost, kterou vam idala pritelkyne. Ja na svuj cekala 14 dni a prezila jsem to :)). Ikdyz se nebylo cim na prste chlubit :D.
Odpovědět
@odlucinky mne to pride ako blbost.....urcite je lepsie kupit velkost kt. partnerka bezne nosi, nez nejaku univerzalnu :-.
Odpovědět
Bylo by mi lito kdyz vis velikost, ze mi prstynek nebude a nebudu ho moc hned nosit/navlect. Tim spise kdyz se nejedna o nejaky atypicky, ale o beznou velikost.
Odpovědět
Profilova fotka
@odlucinky Určitě ale dejte pozor také na šířku prstýnku. Od přítelkyně jsem sice věděla velikost, vybrala jsem ale prstýnek široký 5 mm (nemá ráda běžné tenké kroužky), což nakonec způsobilo, že jí byl malý. Čím širší je prstýnek, tím je pak i celková velikost větší ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?