Nechci snubní prsten, ale chci zásnubní prsten 😉.

Profilova fotka
Holky, prosím co si myslíte o variantě, že si nekoupím snubák pouze partner a já si ten den nechám navléct zásnubní jako snubní? Prostě zásnubní je pro mě naprostý 🔝 nemohla jsem si přát krásnější prsten, nehledě na to že je Diamantový (13) a stal několik 10tisíc. Nevím proč bych ho měla vyměnit za prsten který zas takovou citovou hodnotu mít nebude (protože na zásnubní jsem čekala několik let) a bude stát třeba 10 000Kč - 20 000Kč. Já to tak cítím ale nevím co na to okolí. Budu ráda za Vaše reakce a názor.
Odpovědět
Hodně holek si pořídí prstýnek snubní tak, aby mohly mít na jednom prstu oba dva prstýnky. Aby se k sobě zkrátka hodily. Ale pokud ani toto není pro tebe dobrá varianta a chceš nosit jen zásnubní, tak to tak udělej, je to jen a jen tvoje věc. Třeba si na něj můžeš nechat vyrýt datum svatby nebo cokoli jiného pokud to jde a chtěla bys. A nebo prostě i bez toho. Takže tak, nikomu do toho nic není :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dnes je zcela již zcela běžné navrhnout snubní prsten tak, aby perfektně designově doplňoval zásnubní s tím, že obroučka kolem centrálního drahokamu je upravena, aby oba kroužky krásně seděly vedle sebe. Ba naopak, tento snubní prsten může ještě zvýraznit krásu samotného zásnubního prstenu.
Odpovědět
Mně to přijde úplně v pořádku, taky bych to tak udělala ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@monulineek Neřešila bych, co si o tom kdo bude myslet. Udělej si to podle sebe. Mně to připadá úplně v pohodě, když budeš mít jen jeden zásnubno-snubní prstýnek. :-)
Odpovědět
@monulineek Ale vždyť přece zásnubní prsten za snubní nemusíš vyměnit, můžeš je nosit oba na stejném prstu. Přijde mi škoda ošidit se o další krásný šperk ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?