Mám oznámit svatbu mezi kamarády beze slov?

Profilova fotka
Ahoj.Tak začnu asi takhle-14.února jdeme na ples.Bude tam dost známých a kamarádů a já bych chtěla svému zatím ;-) partnerovi dát takový symbolický dárek,aby i beze slov ostatní pochopili,že se budeme brát(už jsme domluvený že se vezmem,termín máme zamluvený,vše plánujeme).Původně jsem myslela,že mu dám v obálce papír z matriky(partner neví ,že už to mám doma),jako aby ho tam přede všema podepsal,ale když jsem si ho pořádně prohlídla,tak jsem zjistila,že jak je to tam formulovaný,že se to nijak ani nehodí,nebo to prostě asi není ono.nenapadá vás někoho něco?nebo mám dát ten papír?(mnohé jistě víte jak vypadá)+(nevím tedy,jestli jsou všude stejný)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj. môžem vedieť, pečo ti na tom tak záleží - že bez slov.... Nie je to jedno?
Odpovědět
Profilova fotka
nechce se mi říkat jim narovinu,že se budeme brát:"chceme vám oznámit,že se 7.8.2009 bereme"-to bych snad ze sebe ani nevysoukala.jen jim to naznačit,aby se samy zeptali o co jde.
Odpovědět
Profilova fotka
a nenosis nahodou snubny prsten - ten by si mohli vsimnut a opytat sa... Nas sa stale pytali, ze kedy uz konecne. My sme im vzdy povedali, ze casu este dost, ale ked sme stanovili termin, tak pri dalsej otazke sme uz povedali konkretnu odpoved - datum. Do svadby este mas dost casu, tak dovtedy este moze nastat o nej rec...
Odpovědět
Profilova fotka
Zásnubní prstýnek mám už 4 roky,na svatbu se nás ani nikdo neptá.Jen jsem je chtěla tím partnerovým dárkem nějak zpracovat,aby třeba řekli:týý brďo,vy se budete jako brát,jo?... tak něco..
Odpovědět
Profilova fotka
nevím co bych mu měla dát,aby to nějak symbolizovalo tu svatbu a všichni to z toho pochopili :-(
Odpovědět
Profilova fotka
No, ale to potom nebude az tak nahodne, ked pred neho strcis na plese podpisat papiere z matriky. Skus sa bud opytat ineho pariku, ze kedy budu mat svadbu, ak tam taky bude a tym padom naviest rec na svadobnu temu a zmurknut na priatela, aby si to vsimli alebo zacat temu typu - kedy si v takejto zostave najblizsie zatancujeme a nenapadne naznacit - ze na vasej svadbe.
Odpovědět
Profilova fotka
hele,teď jsem přišla na to,co to udělat takhle.Dát Valentýnské přání,kde by mimo jiné bylo i Třeba:7.srpna to rozbalíme nebo 7.8 už naostro.To přání si snad prohlídne i někdo jiný než jen on.Bude nás u jednoho stolu asi 10.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo že by zvědavci už vymřeli?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jo,asi udělám to přáníčko a nějak se to vyvrbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ja nevim, ja osobne cizi pranicka moc nectu, pac sama do nich pisu dost osobni vzkazy. kor kdyz je valentynske! :-) ale co takhle se s pritelem zacit bavit o tom, koho pozvete? a neboo jinak... my jsme to u jednech kamaradu udelali tak, ze jsme se jich zeptali, co delaji 20.6.? a jim uz doslo, ktera bije:-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo,to je taky dobrý ;-) Nejspíš dám to přáníčko a když naši kamarádi budou moc slušní než aby si to neprohlídli ,tak to asi zkusíme navlíknout s tím datumem.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky myslím že je nejlepší zmínit např. " už víte co budete dělat ten a ten datum?" to přáníčko si možná někdo přečte ale já osobně bych se určitě nevyptávala na smysl obsahu, jde přeci jen o osobní záležitost do které se moc nos nestrká. Záleží na tom jak to chcete říct a na vkusu. Já osobně bych se nejdřív všech u stolu zeptala na ten datum, a potom bych vytáhla a postavila na stůl třeba postavičky na dort(ženich a nevěsta). Pak už by asi nebylo třeba nic vysvětlovat :-) Ale opravdu záleží na vkusu... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aj nas sa to tak kamarati opytali, zavolali nas sadnut si vecr von a ked sme sa bavili, tak len tak medzi recou nadhodili ze co robime 5.maja:)to je podla mna najlepsie riesenie..ja by som sa tiez nikomu do valentinskeho priania nepozerala
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak když už takhle "beze slov", tak co třeba hodit do kabelky podvazek a až bude hromadný shon na dívčích wc, tak "enchtíc vypadne"?? :) :) Nebo jim říct, že toho a toho jsou zvaní na rozlučku se svobodou - ani zmíňka o svatbě, ale přeci to každý pochopí ;-)
Odpovědět
Alebo si urcite na takom plese budete pripijat, tak by som navrhovala pripit na 7. augusta a urcite budu zvedavi a spytaju sa, co sa bude vtedy diat...
Odpovědět
holky neviděli jste tu některá nějaké oznámení nebo spíše pozvání na svícu - rozlůčku se svobodou? myslím že jsem to někde zahlédla ale nevím kde - bylo to pojaté vtipnou kartičkou ...
Odpovědět
Profilova fotka
Skiasl.. http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
My to udělali jako zabitulka. Prostě jsme oznámili, že doufáme, že 27.9. mají čas...a všichni hned věděli, která bije. :-D skiasl, my použili jako pozvánku takové to "Svatební povolení" (tady to má v albu kdekdo) a jako komise tam byly jména pozvaných. Posílali jsme to mailíkem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?