Dárky rodičům při žádosti o ruku

Profilova fotka
Milé nevěsty a zasnoubené :-) mám otázečku - jaké dárečky či pozornosti dával Váš nastávající Vašim rodičům a naopak, jaké dárečky či pozornosti jste dávaly jeho rodičům? Chceme naše zasnoubení oznámit při společném setkání nás a obou stran rodičů a je nám hloupé dávat pozornosti jen rodičům nevěsty, když se přítel bude ptát, jestli mu mě dají za ženu :-) Děkuji za Vaše názory, nápady a zkušenosti :-)
Odpovědět
Ženich maminece přinesl květinu a tatínkovi flašku, kterou pak společně vypili. Já jsem jeho rodičům nic nedávala. Mé rodiče snoubenec žádal o svolení, svým rodičům to oznamoval ;-) Pokud to hodláte oznámit společně, tak bych asi jen volila kytičky pro maminky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, osobně si myslím, a také jsem to tak udělal - že není nutné dávat nějaké dárky (kromě květin maminkám). Samotný akt, pokud se udělá důstojně (ideální se samozřejmě pozvání na večeři - ať už u vás doma, nebo v restauraci) je hodně silný. Nevím, zda cítíte, že by vaši rodiče, nebo rodiče vašeho nastávajícího, tolik toužili po věcném daru. Moje zkušenost je taková, že žádost o ruku všechny tolik emotivně vzala, že na dárky si nikdo ani nevzpomněl.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky dávalz mamině kytičku a tátovi flaška a jeho rodičům jsme nedávaly nic.
Odpovědět
Profilova fotka
obě naše maminky dostaly ,,jen'' kytici a jak říká salik_slama bylo to tak emotivní, že by si na dárky stejně nikdo nevzpoměl :-)
Odpovědět
My jsme nežádali, pouze oznamovali. Maminkám jsme dali kytičky, jednomu tatínkovi flašku, druhý nepije, ale má rád čokoládu, tak dostal pralinky :)
Odpovědět
Profilova fotka
co to je poslední dobou za dárkovací mánii...Ne, nic jsme ani jeden rodičům nedávali, jen manžel přišel a jako obvykle přivezl mamce kytku a tátovi flašku (nebereme to jako dárek, ale slušnost, když už u nich jíme a čas od času přespíme). Já jsem jeho mamce nedávala nic, nějak nevím, proč bych jí měla dávat "dárek k zásnubám"?
Odpovědět
Profilova fotka
děvčata a salik_sláma, moc Vám děkuju za názory :-) taky jsem myslela na kytičky,popř. nějakou lahvinku na zapití a asi to tak i uděláme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můžete zkusit skleničky na sekt děkuji za dceru, za syna http://www.svatebni-diar.cz/darky-pro...
Odpovědět
My dávali mojí mámě kytku a tátovi flašku :-) A rodičům od ženicha nic dávat nebudeme..Přece jen je tradice žádat o ruku dcery a ne žádat o ruku syna :-) Pokud plánujete udělat společný oběd,přidávám se k názorům dát mamkám jenom květinu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?