Co vařit na zásnubní oběd pro rodiče?

Poradce, co uvařit za specialitu na oběd , kde se bude ,, zadat ";-) o roku. Díky za typy!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08: Tatínkovo nejoblíbenější jídlo ;)
Odpovědět
To je cocka ,což mi nepřijde moc vhodné:-) Nebo kachna , ale tu nemusí maminka :-P
Odpovědět
Jsem šťastná za to, že u nás žádost proběhla úplně mimo rodinu, že tohle úplně odpadlo :D Jinak moc nerozumím otázce. Předpokládám, že na obědě budou jen tvoji rodiče a ty s přítelem, nebo ještě někdo další? V případě první možnosti asi nějaké oblíbené jídlo, které máte všichni čtyři rádi. Nebo to chápu špatně?
Odpovědět
My jsme je pozvali do restaurace a osvědčilo se to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem rozmazlena na jidlo, takze bud bych je pozvala do restaurace, nebo udelala jidlo, ktere si jen tak doma neuvari... Steak z klokana, nejakeho lepsiho hoveziho, losos s nejakou omackou, sushi pokud s nim nemaji problem, nebo vyborne jsou treba kruti stehna pecena pomalu a dlouho snad jen na 60 stupnu v troube (my pekli skoro 8 hodin a maso bylo vyborne. Rozpadalo se). Nebo jen nejaky lepsi recept na francouzske brambory, bramborove noky se spenatem a kuretem... Ale urcite bych vybirala podle jejich chuti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@craki Fondue treba taky neni spatny napad. Syrove nebo i masove s nekolika druhy omacek, to je takove konverzacni jidlo :-)
Odpovědět
my jsme rodiče pozvali do restaurace stylově zaměřené na třicátá léta a tam jim novinu o zasnoubení sdělili a symbolicky je můj milý požádal o mou ruku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?