Zasedací pořádek v čele svatebního stolu tvaru T

Profilova fotka
Ahoj, budeme mít stůl do tvaru T, v čele stolu bude místo pro 8 lidí, kdo má sedět v čele stolu? Nevěsta s ženichem, rodiče a svědci? vůbec nevím jak se zasedací pořádek řeší/neřeší..
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím že hodně záleží na tobě...dělala jsem na svatbách, kde bylo v čele 8 lidí a novomanželé tam měli posazené rodiče a prarodiče, ale klidně si tam dej i ty svědky. My budem taky improvizovat. v čele je místo pro šest lidí, vedle ženicha budou sedět asi jeho rodiče a vedle mě babička s taťkou, pak tam bude svědkyně s přítelem a pak mamka s přítelem.....našii jsou rozvedení a taťka je bez partnerky, takže chci zamezit tomu, aby mamčin přítel a taťka seděli moc blízko sebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nevím jak moc se to řeší ale asi to udělám dle sebe, chci taky posadit lidi co se znají a patří k sobě tak u sebe, aby se nestalo že rozsadím nevhodně nějaký pár viz třeba svědkyně bude s přítelem, ale svědek přítelkyni momentálně nemá.. rodiče nemusí mít blízko sebe prarodiče... takže si k tomu sednu a nějak to vymyslím ;) @bajuulenka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?