Usazení dětí u stolu (kočárky)

Zdravím dámy :-) potřebovala bych poradit jak "usadit" menší děti (6 a 9 měsíců) u stolu. Je mi jasné, že sami sedět v židličce ještě nebudou, ale musím s nimi počítat určitě i s místem u stolu - např. na ustavení kočárku. Jak jste to měly vy? Oběd bude cca kolem půl 2, takže těžko říct, jestli zrovna budou spát nebo budou vzhůru a obědvat s námi. Jak to tedy udělat? Nechat vedle rodiče u stolu místo s tím, že dát pryč židli a nechat tam místo pro kočárek? :-| :-)
Odpovědět
Pro tak male deti co nesedi nych u stolu misto nenechavala, vypafalo by to blbe a je to zbytecne. Usadila bych rodice tak, aby meli u sebe prostor - na konci stolu, na rohu apod.
Odpovědět
My meli na svatbe 7 deti. Věkové rozmezí 6 měsíců až 8 let a každé dítě mělo své místo u stolu. Nejmenší v kočárku, sedící meli jídelní Židlicku.
Odpovědět
My budeme mít na svatbě asi 7 ročních dětí a také jsem nad tím přemýšlela. Vzhledem k tomu, že v tomto věku nevydrží dlouho dobu na jednom místě a musí se jim neustále někdo věnovat, počítám s tím, že rodičům řeknu, aby je během polívky a přípitku měli u sebe (na klíně) a následně bude raut a tam už to bude jedno :)
Odpovědět
My měli stůl do tvaru U a vždy na konci stolu v čele bylo místo pro kočár a okolo byli rodiče (měli jsme dva kočárky). I když to byla sestra ženicha a měla sedět blíž podle etikety, tak prostě byla na konci stolu a měli klid, nebyli v tom hlavním šumu.. Ale to bylo pro miminka. Pak jsme měli asi tři děti okolo roku a pro ty jsme sehnali židličky a měli své místo mezi rodiči..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky, my budeme mit 10 deti a jsem z roho celkem nešťastná v ramci zasedaciho pořádku, 4 deticky budou mimina, 6 mesice, 5 mesicu, 5 mesice a mesicni. Na konec stolu se vsichni nevejdou a chceme, aby rodice sedeli s prateli pohromade. Doporucujete nechat volneho fleka pro kocarek vedle maminky? Pochybuju ze budou chtít jest s miminem na klíně. Deticky nemam, takze nevim jak to poskladat co a jak
Odpovědět
Tak malé děti nemají na svatbě co dělat :-p Nic z toho nemají a rodiče jsou jen ve stresu, neužijí si to. Byla jsem na svatbě, kdy jedno dítě prořvalo celý obřad, maminku ano nenapadlo odejít. A vůbec bych neřešila místo pro ně. Když tak budou sedět na klíně mamince. To si fakt pro tak malé dítě neumí zajistit hlídání a jeden nebo půl dne si užít s Vámi???
Odpovědět
Ne, maji to k nam asi 3 hodiny cesty, takze možnost nemaji. Mame nase pratele radi i s jejich detmi a jejich projevy. Neptala jsem se, jestli deti, ale jak s detmi ☺nepotrebuju škrobeny obrad s dokonalým vsim, kdyz jej nebudou s nama sdílet lidi, ktere mame radi. Protoze ti pro me delaji svatbu ❤
Odpovědět
Profilova fotka
@moninak jestli přijedou autem, je mnohdy příjemnější mít u stolu dítě v autosedačce, než v kočárku. Může se stát, že místo ani potřebovat nebudou - zrovna budou spát, řvát, cokoliv... asi bych to vyřešila tak, že bych dotyčným zavolala, že přemýšlíš, jak to udělat, jestli budou potřebovat místo i pro mimčo, že prostě miminko nemáš a vlastně ani neznáš jaké má potřeby... a budeš mít vyřešeno a oni si nebudou moct stěžovat, že si na ně nemyslela ;-)
Odpovědět
U nás děti měli místo přímo u stolu od tří let,s rodiči, kteri měli menší děti jsem se spojila a všichni do jednoho mi řekli, že budou mít prcka na klíně,ať to neřeším. Nemeli ani vlastní porci, prostě jedli s rodiči z jejich talire. Pokud nekteré z dětí zrovna spalo, měli ho poblíž v kočárku a vzhledem k tomu, že jsme rodina,tak na prcka vždycky někdo viděl, aby dal vědět, že už je vzhůru... My jako novomanželé jsme dceru 19m. měli taky u sebe, jedla s námi a pak si ji vzala babička...
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme na svatbě několik malých dětí a taky jsem nevěděla, jak je usadit, takže jsem se pro jistotu zeptala všech rodičů a všichni mi řekli totéž, co codal. Během jídla je měli u sebe, poté někde poblíž v kočárku, nikdo pro ně nechtěl svoje místo, že je to zbytečné. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Místo na kočárek pro nejmenší necháváme na konci stolu, nebo v rohu stolu. Pak už je na každém z rodičů, jestli si je vezme do náruče, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@moninak mám to stejně..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?