Opravdu jmenovky?

Ahoj nevěsty, chystáme oběd okolo 40ceti hostu, stoly budou kulaté, zasedací pořádek ještě nemám pořádně promyšleny ale počítám s 6-7 stoly. A nedokážu si představit jak hosté budou pobíhat mezi stoly a hledat svoji malou jmenovku ... Napadlo mě, stoly očíslovat a před vchod na ceduli vypsat, stůl č.1 rodina Novákova, stůl č.2 rodina Marečkova, ... Myslíte, že je to špatný nápad? Díky za vaše názory
Odpovědět
Urcite je to dobry napad.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě udělat čísla stůlů a pověsit někam zasedací pořádek, ale udělala bych i jmenovky na stůl:) takhle to budu mít také:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chceme takhle stoly očíslovat, ale asi to neuděláme jen označení čísly,. ale třeba názvy měst nebo tak něco.. stůl "Paříž", stůl "Praha", atd... a u hl. vchodu bude nákres, něco jako obrázek níže
Odpovědět
Profilova fotka
zasedaci poradek se bezne pouziva, hlavne na svatbach o vetsim poctu hostu ;-) nic divneho na tom nebude, naopak urcite kazdy oceni, ze nemusi nic hledat a bude vedet, kde ma sve misto.
Odpovědět
Díky :)
Odpovědět
@ks5730 My jsme meli ceduli, na nic byla cisla apod cisly jmena. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tez budeme mit kulate stoly a budu to resit c.stolu bez jmenovek. Na ceduli pred vstupem budou jmena pod cislem. Mame 80 hostu a myslim ze i to bude zmatek, ale rychlejsi nez chodit kolem stolu a hledat...;)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme s koláčema všem předali "svatební instrukce" kde byl obrázkový harmonogram, zasedací pořádek a rozmístění lidí do aut před obředam a po obřadu. Tak už ví všichni dopředu vedle koho budou sedět a přibližně kde :-)
Odpovědět
budeme mít 70 lidí a budeme mít abecední jmenný seznam, u každého jména bude číslo stolu. Mapka se stoly, jak jsou očíslované a u každého stolu už si pak lidi tu svoji jmenovku najdou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Špatný nápad to určitě není, přesto doporučuji někoho zasedacím pořádkem zaúkolovat - nejlépe svědky (oba nebo jednoho, to už je jedno). Přece jen ne všichni jsou zdatní hledači podle plánků :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ja mam v planu pred svatbou poslat hostum mail se strucnymi instrukcemi, jako ze nez se pojede na obrad, tak zenich ubytuje na penzionu ty, co bydli mimomesto a ze je to hrazeno snoubenci, aby nemeli obavy z velkych vydaju... Pak ze budem mit zajistnou kamaradku, ktera pomuze zabavit male deti, aby se pobavily i rodice atd.. A pridam tam nakres mistnosti se zasedacim poradkem, aby vedeli jakym smerem ode dveri jit. A na stole pak budou jmenovky ve forme malych cokoladek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?