Jak udělat zasedací pořádek? Ženichovi rodiče nepřijdou

Ženichovi rodiče nepřijdou na svatbu, koho mám posadit do čela stolu místo nich? Přijde mu možná babička s dědou, tak tam posadit je? Máme teda ještě dvě děti ale to se mi zdá blbé je dávat do čela. Nebo odšoupnout moji rodinu dál a vrazit tam svědky? Možná ani ti moji rodiče nepřijdou aby to nevypadalo blbě, ale já už fakt nevím. Zbývá už jen 17dní do svatby a teď najednou řešit toto... prosím pomoc!
Odpovědět
Profilova fotka
V případě nepřítomnosti rodičů, bych jejich místa nahradila prarodiči, popřípadě svědky..
Odpovědět
Profilova fotka
my to řešili tak,že v čele jsme byli jen my dva..ženich a nevěsta..
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že je přijatelná varianta posadit na místo rodičů prarodiče
Odpovědět
Posaďte se do čela jen vy dva a je to vyřešeno :-)
Odpovědět
Udělejte stoly do "U", v "čele" buďte jen vy dva. Nebude to tak okaté, jak u toho téčka.
Odpovědět
Profilova fotka
my také měli problém se zasedacím pořádkem (rozvedení rodiče) - takže jsme to vyřešili tak, že v čele jsme seděli jen my dva, vedle nás seděli svědkové a pak dál rodiče,babičky... takové íčko
Odpovědět
@ketrinka242 tak tahle varianta mě upřímně vůbec nenapadla :-) a asi do ní půjdu, je to nejrozumnější. Stoly do účka jsou v restauraci dávno objednané. Tím pádem mi odpadnou i starosti že ženich má víc hostů než já a nemusím je dávat k sobě dám si tam rodiče :-) ale nevím jestli prvně posadit svědky a za ně až ty rodiče? Nebo obráceně? Přece jen rodiče jsou také VIP ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no my to tak řešili,protože můj táta nebyl(naši jsou rozvedení) a bratra nebo babi jsem do čela rozhodně nechtěla..jako náhradu..stejně by to bylo trapné..takže jsem v čele byli my..pak po jedné straně jeho rodina a přátelé komplet a na druhé straně moje rodina a přátelé komplet..aspoň se spolu mohli přes stůl bavit právě vždy rodiče spolu,svědci spolu atd..pak podřídíš zasedací pořádek právě podle toho kdo naproti komu bude sedět,aby si trochu měli co říct..kdyžtak mrkni do alba ke mně na fotky jak to vypadalo..my hlavně taky řešili naše dvojčata,každé sedělo na jedné starně u jedné babi..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ketrinka242 popravdě máš i víc místa na kytku atd..když vedle tebe nikdo nesedí..:-)
Odpovědět
Určitě do čela jen vy dva. Já nad tím taky přemýšlela (nejdou moji rodiče) a nakonec se mě tato varianta zdá nejrozumnější.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?