Zkušenosti s přípravkem Viaderm a pod.

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s přípravky (jako Viaderm, Evelle apod.) na zlepšení kvality nehtů, vlasů a pleti. Uvažuji o některém z nich, ale vůbec nemám přehled jestli fungují??? =-)
Odpovědět
ahoj Viaderm jsem brala loni, jednu davku. Nehty se mi opravdu zpevnily, vlasy nevim, nic jsem nepozorovala. Funguje to ale jen po dobu, co to beres, tyden po vysazeni se nehty zacla zase lamat.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za odpoveď i když mě to moc nepotěšilo že je to jen na chvilku. Na jak dlouho je jedna dávka, měsíc?
Odpovědět
zalezi na tom, jak velky baleni si koupis... mam dojem, ze to prodavaji po 30 nebo 50 tbl a doporucujou jist dve denne
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky jím vitamíny na vlasy nehty kůži... Zkusila jsem jich víc a myslím, že moc velkej rozdíl mezi nimi není... Podle mě pro zpevnění nehtů stačí něco levnějšího. Já to beru, protože si chci nechat narůst dlouhý vlasy, tak je nechci stříhat, ale konečky se mi jinak celkem dost třepí... S těmi vitamíny je to mnohem lepší! ;-) První rozdíl jsem zaznamenala na nehteh, tam se to projevilo brzo, vlasy jsem pocítila určitě po více, než třech měsících, to trvalo fakt dlouho... Ale v lékárně mě na to upozornili a tak jsem na to byla připravená... ;-) Jakou to bude mít dohru nemůžu posoudit, zatím to beru (7 měsíců) a ještě 3 to jíst budu. Za posledního čtvrt roku mi vlasy rostou o něco rychleji... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jsi každý "vitamín" zvlášť (zinek, betakaroten, pantenol apod.) nebo nějaký komplex. Kdysi mi dermatoložka doporučila zinek, ale minimálně 60mg denně a to nikde nemají, dá se sehnat tak max. 15ml jedna kapsle takže to znamená 4denně, no a když se to spočítá tak to vyjde nastejno jako něco dražšího kde je víc věcí.
Odpovědět
Ahoj, brala jsem nějakou dobu Viarederm, ale dostala jsem alergickou reacki, takže mi ho kožní zakázala, teď přemýšlím, že do toho zase půjdu, jen doufám, že to nemám po něm. Kamarádce se po něm krásně zpevnily nehty a rostly mnohem rychleji. Snad stačí i něco levnějšího, ale v lékárně moc neporadí, hlavně když prodají to nejdražší
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, já mám vyzkoušené Evelle a byla jsem moc spokojená - vlasy, nehty a hlavně pleť. Určitě si s ním kůru ještě zopakuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Myslím že ta alergická reakce nebyla na Viaderm. Koukala jsem na jeho složení a nevypadá to, že by obsahoval něco co by mohlo vyvolat alergickou reakci, ale, člověk nikdy neví ;) Já ho užívám asi 6 týdnů, a opravdu mám pocit, že mi pomohl. Nevím jestli to není jen psychika, ale připadá mi, že se mi zlepšily vlasy i nehty. Jsem zvědavá jak to bude dát pokračovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?