Zázvorový čaj je prý dobrý na linii. Zkoušely jste?

Holky, nemáte některá zkušenost? Prý je to dobré na linii. Ale taky se to nedá pít. Nevím, sama jsem to nikdy nepila, ale kámoška tak pěkně zhubla. Zkoušela to některá z vás?
Odpovědět
No, to jak to působí na linii netuším ... Ale tento čajík miluju :-D - takže nesouhlasím s tvrzením, že se nedá pít ;-) Já jej někdy\ dochucuju medem a citronem x-) ... a vygooglovala jsem recept na hubnoucí zázvorový čaj (je to 3. příspěvek) http://www.zeny.cz/diskuze/tema.aspx?...
Odpovědět
a jak ho připravuješ? Z čerstvého zázvoru nebo se dá koupit už hotový?
Odpovědět
já vím, že zázvorák se pijde při nachlazení nebo koupel nohou v zázvorové látni, když člověk přidje domů třeba zmoklej až na kost, tak aby se předešlo nachlazení pila jsem ho jednou a bylo to .......nepovedl se :-N ale zpětně jsem se dozvěděla, že ač jsem ho připravovala dle recrptu ( jedna lžíce strouhaného na šálek), že to bylo velmi předimenzované tak snad příště to bude lepší a poživatelné
Odpovědět
slovnicek, dívala jsem se na ten odkaz, dík moc, super, jsou tam zajímavé receptíky, jak čaj připravit...
Odpovědět
Tabarka - jinak ten můj nehubnoucí připravuju takto: oškabu kousek zázvorového kořene, nakrájím třeba na kolečka a nechám vyvařit ve vodě. A pak čajík popíjím :-) ... když je lehce vychladlý tak do něj dávám med a citron (aby se ty vitaminky nespálily) ... a to že zázvor pálí na jazyku to mi vůbec neva - se mi to líbí a chutná mi to :-D proto vyvařuju dlouho, zázvor pak nescezuji - ať se to tam louhuje co nejdýl, i v hrnečku :-D x-)
Odpovědět
A koupit se dá určo i hotový, ale dělám vždy čerstvý:)
Odpovědět
tak já to zkusím... pak dám vědět, jak mi to chutnalo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Se zázvorem jsou i prášky na spalování :) a docela dobře fungují....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, také piji čaj se zázvorem (dá se koupit např.hotový v prodejnách typu natural) a moc mi chutná. Také mne zahřeje, což je pro mne ok, jsem zimomřiivá. A zda se po něm hubne? No, mne stále kolísá váhá, takže nemohu potvrdit. Piji také přes den i ráno na lačno teplou vodu s citronem (také na zrychlení metabolismus). Výše uvedené každopádně neuškodí, spíše naopak.
Odpovědět
Já teda hubnout rozhodně nepotřebuji, problém mám spíš opačný :-) Ale zázvorový čaj je moc dobrý...nastrouhat čerstvý, hodně citronu, med... 8-) Zázvor strouhám i do tmavé rýže, je to moc dobré x-)
Odpovědět
Holky, dík moc za rady. Dnes jsem si koupila už hotový zázvorový čaj s příchutí, tak to vyzkouším. Zkoušela jsem ho pít z čerstvého zázvoru, ale brr, nedá se to :-S . Někde jsem četla, že se tam může dát čerstvý zázvor + pokrájený pomeranč a jablko a zalít vodou horkou. To je taky dobré. Může se i med a citron. No, něco už vymyslím a napíšu, který receptík je nejlepší...
Odpovědět
U nas ve firme se pije zazvorovy caj s medem a citronem na rymu. Kdyz jsem byla hooodne nemocna, tak jsem to nechala vylouhovat pres noc, to byla teda super sila a super hnus. Jestli to pomaha nevim, ryma trvala sedm dni nebo tyden tak jako tak. Ale ze to ma takoveto vedlejsi hubnouci ucinky jsem netusila.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 letech
zázvorový čaj je moc dobrý, jen je potřeba ho trochu ochutit, já jej vařím podle tohoto receptu http://www.domaci-vareni.cz/zazvorovy... ale piju jej při nachlazení, ne na hubnutí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?