Vysavač pro alergiky. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, toto není přímo svatební téma, ale souvisí pak s domácími pracemi po svatbě:-) Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s nějakým dobrým vysavačem pro lidi alergické na prach.
Odpovědět
minnie: my jsme si teď koupili "obyčejný" elektrolux s HEPA filtrem a do něj se dají koupit i speciální sáčky pro alergiky. Ale vzhledem k tomu, že alergii nemáme, tak to nemůžeme posoudit :-N
Odpovědět
vysavač Rainbow.. asi se nepridava v obchode, ale na takovych tech home-parties. Veskere necistoty jsou filtrovany do vody, pak veskery ten humus vylejes do wc. Je sice trochu draszi, ale ucinny..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
minnie: máme doma vysavač Rainbow a jelikož jsem alergik na roztoče, tak jsem s ním absolutně spokojená., Začala jsem dokonce i ty vysavače nabízet. Je to ten nejlepší vysavač, bez filtru a nádherně čistí vzduch... ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
holky, nevím, jak funguje rain bow, ale tchýně má vysavač worker, a je s ním až nad hlavu spokojená.. taky bych byla ráda, kdybych ho měla...:) dá se s ním čistít koberec, matrace, sedačky.. a jen na sucho, což si myslím, že je supr...:) Vždycky má koberce jako nové...:)
Odpovědět
Profilova fotka
sem se spletla v názvu...:) vorwerk..
Odpovědět
Profilova fotka
Nevim, zda-li tato diskuze stale zajima Minie, ktera se na toto zeptala, ale pokud ano, co takhle "Vodnik?"
Odpovědět
vorwerk je dobrej, ten má máma už asi 15 let a pořád jako novej. my máme philips bezsáčkový s hepa filtrem (tuším 12), je taky pro alergiky. ale to je už dneska asi většina vysavačů, co mají tento filtr. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@minnie :-D :-D Nejlepsi na prach a roztoce je Rainbowe. mam vyzkouseno a mam ho doma. Mnel jsem LUX Royal 1-taky spicka ve sve tride,ale sacky a filtry,nic moooc.
Odpovědět
@schenid Rainbow je předražený podvod jsou již hodně let i testy, které prokázaly, že jeho sací a čistící schopnost je spíše podprůměrná, nebrat jen předražený šmejd, prodávaný skrze podomní prodejce :-| http://ekonomika.idnes.cz/podomni-pro... článek o něm se najde i v Reflexu : Causa Rainbow a pak i přímo v dTestu, v papírové podobě jej mám doma, bohužel naše prabábi jej koupila aniž by to kdokoli předem věděl, a tak jsem jí radějí ten dTest nakonec přečíst nenechala, již bylo pozdě, nechtěla jsem, aby jí trefil šlak 8-)
Odpovědět
@heslo ten článek je z roku 2000? Máme tento vysavač a neměnili bychom :-)
Odpovědět
Článek se načítá
At si každý říká co chce,Rainbow je nejlepší. A mimochodem budu mit i pracku na koberce,kterou jsem mnel půjčenou primo od prodejce a funguje jako fik.Jiz nemusíme drhnout koberec rucne ci něco takového.Vrele pracku od Rainbow doporucuji.Je perfektni a uz se tesim,az ji budu mit doma. Pro ty,kdo hani Rainbow to jsou hlupaci a zavistivy lidi.Tak si kupte vysavac za 1200kc v Baumaxu a neotravujte zde slusne lidi,kteri chteji mit ciste prostředí domova. :-p
Odpovědět
@heslo A mimochodem budu mit i pracku na koberce,kterou jsem mnel půjčenou primo od prodejce a funguje jako fik.Jiz nemusíme drhnout koberec rucne ci něco takového.Vrele pracku od Rainbow doporucuji.Mam o vse vyzkousene a funguje jak rikal prodejce. Mila slecno,jestli na nej nemate,tak ho tu nehante.100% mohu rici,ze mate doma sackovy vysavac za 1200kc a verim,kdyz k vam prijdu,budete mit všude bordel a prach. Ale po Rainbow nic s tim vasim vysavacem nenajdete. Pojdte se vsadit,klidne o vas byt. Ale budete pote bydlet pod mostem. :-D
Odpovědět
@minnie Ja bych vrele doporucil Rainbow. Vim je drazsi,ale jak se říká peníze budou,ale zdravi mame jen jedno.Pozadejte nekoho,kdo ho ma a můžete nezavazne vyzkoušet. Pote sama uvidíte,zda mam pravdu ci ne.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?