Vlezlá EX

Zdravím všechny, mám pro někoho možná hloupý dotaz, ale mě už to nebaví a chci slyšet, co byste dělaly vy 🙂 Bereme se s mužem v létě, je pozváno mraky lidí. A takovou náhodou se tam snaží vecpat mužova EX. Rozešli se před cca 4,5 lety, kdy madam si udělala dítě jinde ( ale celý ty 4 roky asi čekala, že se jednoho dne bude moct vrátit (páč až na konci roku muž vyházel všechny její krámy, když jsem se k němu stěhovala já). No nicméně mezi pozvanými není, jelikož rozhlašuje po okolí, že se k sobě nehodíme, že by si mě brát neměl, že mě nemá muž rád a další bludy. Kdyby to byla čistě bejvalka a chovala se normálně, tak bych neměla problém ji pozvat. Ale tohle jednání mě vytáčí. Navíc se díky mému muži známe a pokaždý když mě potká samotnou tak není schopná ani pozdravit, radši kouká jinam. A minulý týden mého muže potkala a ptala se jak je možný, že ji ještě nepozval na svatbu (máme domluvu, že pozvaná zkrátka není). Nicméně se trochu bojím aby nevyužila příležitosti na nějaké akci (kdy můj muž bude v dobrém rozmaru - po pár pivech a nezkusí se zeptat znovu - on neumí natvrdo lidi odmítnout. A teď se ptám...co s takovou hvězdou? 😄 Díky za odpovědi a mějte fajn den.
Odpovědět
Ahoj, já vůbec nerozumím tomu, proč byste ji měli zvát. Tenhle člověk prostě nepatří na vaši svatbu. A pokud ji tvůj partner nebude umět odmítnout a ona nabyde dojmu, že zvaná je, ať si to sám kouká vyřešit 😉
Odpovědět
@rraadka tak z logiky věci EX na svatby nepatří (ačkoliv mě třeba na první mojí svatbě - jsem rozvedená) můj kdysi dávno bývalý byl jako hudební doprovod - měl za úkol postarat se o náš nástup, ale tam je úplně jiný vztah, to bylo všechno clear. tahle dáma je z jiného těsta - muž ji původně pozvat chtěl, ale spíš jen proto, že patří dlouhodobě - třeba 8 let do stejné party. Nicméně po tom co roznáší za vtipnosti, zvaná opravdu neni. Problém trochu je, že můj muž je absolutní flegmouš - jako mouchy sežerte mě. Takže pokud madam se rozhodně na svatbu vlízt, tak on nezakročí, protože z jeho pohledu...151 člověk..už se tam ztratí... A musim vysvětlit, že můj muž je opravdu hodně hodně specifický tvor, takže to co platí pro běžného muže, tady prostě neplatí. Technicky vzato pokud se tam vetře, tak spoleham na to, že si tam max ona sama udělá ostudu....ale i tak...
Odpovědět
Já nevím, ale z toho co píšeš mi fakt připadá, že tohle není na nějaké rady zde, ale především na jednoznačnou domluvu doma. Tvůj přítel může být flegmatik jakýkoliv, ale snad jsou věci, na kterých jste schopní trvat oba, nebo? Nedokážu si představit, že bych se s manželem dohodla na takhle zásadní věci a on to pak ignoroval, “protože je flegmatik”. Nechápej mě špatně, ale s tímhle si můžete pomoci jen vy dva, nikdo zde.
Odpovědět
Co by tam jako mela delat? Proc by ji nekdo mel zvat? 😄 Ani za zlaty prase. Uprimne, kdyby se to tykalo me a muj muz neco takovyho pozval (naprosto irelevantni v jakem rozmaru), svatbu bych bud presunula do doby, nez se to jasne vyresi, nebo zrusila uplne.
Odpovědět
A v kontakte ste preco?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?