Trochu jiný životní styl aneb návrat k přírodě

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Rada bych si povidala o vsem, co se tyka zivotniho stylu, ktery se trochu vymyka beznym zvyklostem. Jak vas ovlivnuje ve vasem zivote, vyznavani budhismu ci vitarianstvi, proc se vyhybate eckum, pouzivate prirodni kosmetiku a jakou, jste vyznavaci alterativni mediciny, nepouzivate teflon a vyhybate se plastum, perete ve slizu atd ..... ???? To vsechno a jeste mnohem vic snad budeme moci probrat na tomto tematu.
Odpovědět
josefko...a flusanek vidim v umyvadle uplne perfektne..no mame vileroy a boch, tak mozna je to tim :-D
Odpovědět
holky ja jsem to pořád nepochopila s tou sušinou a mlíkem nebo teda jogurtama co je špoatnýho na té sušině? vím že Staz tu pořád "vyřvává" čím mín sušiny tím líp ale nějak se nemůžu dopátrat v čem je to špatný :-|
Odpovědět
Profilova fotka
choe to mi povidej s tema vlasaa, ja mam prisernej zlozvyk si porad sahat do vlasu a kdyz se neuhlidam tak vypadam jako kdyby olizl buldog :-N
Odpovědět
Mia :-D.... to mi povidej...mam ofinu a kdyz mam bad hair day hrabu si do vlasu kazdou minutu a odpoledne vypadam jak vetsina prazskych bezdomovcu :-N Ale ted jak vim to s tema cibulkama tak si davam pozor...snazim se davat... Catf ja jsem od te Alvy necekala zadne zazrkay,jsem prirodnima deo uz dost sklamana...ale uplne prijemne me prekvapilo,ze za cely den nejsem citit...ani pri vykonu nebo stresu...Snad to vydrzi...
Odpovědět
holky a ta lavovka se krom na netu prodava treba i ve zdravych vyzivach?nebo?
Odpovědět
teda ja jako chapu, ze to neni jidlo :-D :-D ale premyslim v jakym typu kamennych obchodu by se to dalo koupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Butt, jestli bydlíš v Brně, tak v OD Omega na nám. Svobody ve 2. patře je obchůdek s PK, mají ji tam stabilně. Princez, našla jsem, že sušina je to, co zbyde po odpaření vody. Obsahuje veškerý sacharidy,bílkoviny, tuky, minerální látky a vitaminy. Víc je tady toho ve způsobech výroby, je to docela zajímavý: http://www.tydenik-sondy.cz/200314/20...
Odpovědět
petuli diky moc!zajdu tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
chloe ja kdyz si nehrabu do vlasu tak si zacnu kousat pusu zevnitr :-N :-D priserny zlozvyky :-D
Odpovědět
butt určitě tam běž, je to tam moc pěkný. Jen slečna, je taková odměřená ale rozumí tomu. To se jí musí nechat. Mají tam plno krásných věcí... dá ti hodně vzorečků...
Odpovědět
ježíš, já myslela, že st. piere je cizáckej a on je to českej produkt :-N x-) http://www.novinky.cz/cestovani/17018...
Odpovědět
mia...no presne pusu zevnitr a nebo si bezdecne brouzdat rukou po obliceji a hledat pupinky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jejda :-N ja nasla organicky obleceni a je bozi :-D
Odpovědět
princez ten rucni sliz teda delate jen smichanim vody a mydla? a ono fakt 150g mydla s 5litry vody nejak zeslizovati? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo pupinky si taky hnipu a skrabu, ja bych si musela sedet na rukach celej den abych toho nechala :-N
Odpovědět
princez, pokud jsem to dobre pochopila, tak susene mleko se dava do jogurtu pro vetsi kremovitost, ale pak by se jogurt nemel jmenovat bily jogurt, ale treba jogurtova pochoutka ..a co se tyce te "spatnosti" suseneho mleko..tak bych rekla, ze jde o to, ze v cistem jogurtu neexistuje zadna laktoza, ale s pridanim suseneho mleka se vlastne opet laktoza prida , coz muze byt duvod odmitnuti nebo povazovani jogurtu za menecenny..tohle je ovsem pouze muj zaver, nevim, jestli je to spravna uvaha..
Odpovědět
Článek se načítá
hakli dobre, sice namam rada odmereny prodavacky, ale budu se snazit to prezit :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
catf, js netusim, co to je "vileroy a boch" ... asi nejaky specialni druh umyvadla :- =-) ... jo, cerstvou bazalku jsem v tech spagetach taky mela :-)) princez, s tim susenym mlekem to chapu tak, ze ten jogurt uz pak neni prirodni - je tam pridano neco, co proslo nejakym procesem - upravou a je zbytecny to jist. Taky ti, co jsou intolerantni na laktozu by se meli susenemu mleku vyhnout, protoze obsahuje laktozu, jogurt jako takovy neobashuje skoro zadnou.
Odpovědět
josefko :-D to nevadi, byl to vtip ;-)
Odpovědět
catf tak manžel říkal, že tam dával i tu sodu takže normální sliz na praní =-) jsem teda netušila
Odpovědět
princez :-D a chudak rosi se divila, ze ji to netuhne
Odpovědět
aale rosi delala klasickej sliz ne =-) jenom že použila olivový mýdlo místo jelena =-)
Odpovědět
nene, to byla petuli :-D rosi delala ten na ruce ale bez sody ted jsem se docetla, ze by se do slizu dala dat i jedla soda..coz by mozna bylo lepsi na ty ruce =-)
Odpovědět
jo to by asi bylo lepší u té do praní je přece psáno, že bacha nesmí se dostat na kůži nebo do očí,tak proto mne děsí ale zas na druhou stranu si říká, že se vyreagovala s mýdlem a nechala ho ztuhnout, tudíž by jí tam volné při připadném kontaktu s rukama nemělo být tolik, aby popálila =-)
Odpovědět
ad susene mliko - josefka to vysvetlila srozumitelne :) ad plet.voda bez alkoholu - mam logonu (divoka ruze) http://www.greenwave.cz/znacka/logona... vileroy&boch budeme mit hajzlik, jo to se budou flusance pozorovat :-D ad bio bavlna dostala jsem minule prednasku od polovice, jak je to hrozny, ze se pri jejim pestovani vyrabi o hodne vic odpadu/zpolodin atd..nez u obleceni z konvencni bavlny =-) takze to ne e..ale zrovna jsem byla na konoj, tak jsem ho poslouchala jednim uchem tam..znate to..a prd si pamatuju :-D
Odpovědět
takže jogurt jako takový, je teda vlastně tekutej když se tam to sušený mlíko přidává hlavně jako zahuštovadlo ,tak by měl ne =-)
Odpovědět
prince, dyt jsou i jogurty bez susenyho mlika, ktery jsou celkem husty..to suseny je tam kvuli zjemneni a kremovitosti..zahustuje se vetsinou skrobem.. a neni to nakonec jedno? :-D
Odpovědět
no ale ani skrobem by se to hustit nemelo jedno to je, ja jsem to jen pořdá nějak nepobírala s tou sušinou, proto jsem ptala jinak je to v pohodě
Odpovědět
jo, ja jen pisu, ze se husti skrobem..jako ze, kdyz uz se husti, tak skrobem :-D..dobry to neni v zadnym pripade susina je tam proste pro kremovitost.. vis, ze klasickej jogurt se jakoby trese..a ta susina z nej dela spis dezert nez jogurt..
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě k tý vodě ;-) (dřív sem tu naštěsztí nebyla :-D ) Proč na pleť ne a na tělo jo? Kůže na těle a na pleti je něco úúúplně jinýho, to je známá věc ;-) Proč naše babičky jí používaly a my už nesmíme? Páč my máme na pleť spousta dalších negativních vlivů...ovzduší, Pc, smog , inverze A kdo si nedovede být bez vody, že je na to zvyklý apod. Je to jen o zvyku, učím to dennodenně ženy všech věkových kategorií, ale když si dají říct, pleť se sama od sebe aspoň o něco zlepší. Za to ručim :-) A na oči by správně voda taky neměla přijít ;-) A ještě jsem si vzpomněla, pleťová voda opravdu není výmysl. I když samotná bez pleťového mléka, je stejně na prd. :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?