Svatba se třemi dětmi

Ahojte lidičky, potřebuji poradit. Čekáme s přítelem třetí dítko a po porodu se chceme brát. Máte někdo zkušenosti s tím, že by ženich a nevěsta měli na svatbě své tři děti a jak to řešili ohledně zábavy? Chtěla jsem sice svatbu ještě před porodem, ale bohužel už mám dost velké bříško a nebývá mi zrovna nejlépe, tak jsem to raději odložila. Prosím, napiště, jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ze zkušenosti to moc vhodné není. Kamarádka, když se vdávala a měla malé dítě, tak ho hlídala tchýně ten den a ona malého chodila jen kojit. Každopádně nedoporučuji :-(
Odpovědět
Moc nerozumím předchozímu příspěvku, pokud se chcete vzít, tak se prostě vezmete :-) samozřejmě to se třemi dětmi bude složitější, určitě by bylo lepší kdyby si už nekojila a mohla si děti opravdu komplet na ten den svěřit někomu jinému (nebo více lidem). Já se teď vdávala s jedním dítětem (skoro ročním), a taky jsem měla strach jak to všechno zvládneme, ale díky úžasnému hlídání mojí tchýně a švagrové jsem o dítěti celý den skoro ani nevěděla a užila jsem si to téměř jako bezdětná. Předpokládám že ty už budeš mít děti starší, takže už nejspíš vyžadují více pozornosti, tak si myslím že by nebylo špatný udělat oběd jen v klidnějším rodinném duchu, aby si měla čas se věnovat dětem, aby se necítily celý den stranou od tebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Já fotil pár, který už měl malé děti (kolem 4-6 let) a bylo to v pohodě ;) většinou na svatbě jezdí spousta lidí s kočárkem a určitě se někdo, kdo prcka přes den pohlídá, najde ;) a na větší děti je super koutek, kde budou mít stejně staré kamarády, omalovánky, jídlo, pití a něco, z čeho nebudou mrzutí ;) bude to v pohodě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?