Svatba bez lidí

Ahoj chtěla jsem se zeptat. Vzal jste se někdo aniž byste to komukoliv řekli? Jak jste to později oznámili? Chceme udělat nějaké oznámení kde bude napsané, že jsme se tajně vzali a všem to dát. Máte nějaký tip co napsat za text? Byla by to zároveň pozvánka na párty, kterou plánujeme na příští rok. Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od janatomas22:

Ahoj chtěla jsem se zeptat. Vzal jste se někdo an…
@janatomas22 Svatební oznámení „po svatbě“ tiskneme téměř každou desátou objednávku. Většinou zákazníci upraví do minulého času některý běžně používaný text. Máme textů pro inspiraci na webu Mottak opravdu hodně. Např. lze použít: Jana a Tomáš oznamují, že byli oddáni dne 26. dubna 2024 v 11 hodin v pohádkové chaloupce v Jesenici Co se týká pozvánky na párty, doporučuji ji řešit, až budete mít zajištěné místo. Během roku se toho může hodně změnit. Restaurace mění majitele apod.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od janatomas22:

Ahoj chtěla jsem se zeptat. Vzal jste se někdo an…
@janatomas22 Ne, ale velmi by mne takova svatba lakala. Radeji to, nez nejaky divadlo pro pribuzny. Radu nemam, ale drzim ti palce, at to vyjde dle tvych predstav.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zanett:

@janatomas22 Ne, ale velmi by mne takova svatba l…
@zanett My už jsme se vzali loni. Zatím se to nikdo nedozvěděl. Vyšlo to hezky. Pro mě je hrozná představa toho obřadu a té komedie okolo. Fakt mi to přijde hrané a vyloženě až vtipné. Možná jsem divná, ale opravdu na těch svatbách když jsem viděla nevěsty hysterické a potom tvrdili, že to byl nejhezčí den života tak tomu nevěřím.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od janatomas22:

@zanett My už jsme se vzali loni. Zatím se to n…
@janatomas22 Gratuluji :-) ja te chapu s tim divadlem - mne zase prijde, ze nevesty jsou nastrojene jak v cosplay kostymech :-D Nekdy se to opravdu prehani a zena je od hlavy k pate 'prestrojena' za nevestu :-D Proste mi to prijde takove divne, jakoze si dospele zeny hraji na maskarni nebo cos play, casto ty saty a doplnky nejsou jejich styl, ale maji to, protoze 'se to musi'...plus jeste to divadlo, ktery zminujes ty.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zanett:

@janatomas22 Gratuluji :-) ja te chapu s tim di…
@zanett Jo hlavně většina věcí se dělá kvůli někomu jinému a ne co člověk chce. Chci modré šaty, ale co na to ten a tamten atd. A rozbíjení talířku a všichni dělají překvapené 😂🤦🏽‍♀️
Odpovědět
mimochodem, muzu se zeptat, jak to mas rodici? Predpokladam, ze ani oni o svatbe nevedi? Ja bych to takhle byvala udelala rada (napjate vztahy v rodine), ale proste jsem vedela, ze matka by to proti mne vyuzivala do konce zivota a snad by to pouzila jako duvod k tomu me vydedit. Proste bych byla ta cerna ovce rodiny, matku by ani na minutu nenapadlo, ze mi k tomu nepozvat ji na svatbu, dala duvod. Takovou sebereflexi nema. Dost na tom, ze jsem nechtela, aby me otec vedl k oltari - to bylo divadlo, matka chytala hysterak, kdyz zjistila, ze me nepovede otec a jeste asi rok o tom na kazdem rodinnem setkani mluvila stylem 'Jakou to mame nezvernou dceru, ani neudelala tatinkovi tu laskavost, aby ji smel odvest k oltari' a bla bla bla. Ale to, ze mi rodice si to ani nahodou nezaslouzi, to ji nenapadlo. Priste bych udelala svatbu ve 4 lidech bez rodicu, i kdyz idealem by byla svatba s rodici (to bych se ale musela narodit do milujici a respektujici rodiny, tak mozna v pristim zivote).
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zanett:

mimochodem, muzu se zeptat, jak to mas rodici? Pr…
@zanett oba máme rozvedené rodiny, s tátou se víc než dva roky nebavím, mamka je v pohodě, ale jsou tam taky samozřejmě nějaká ale. Tchyně by veškerou pozornost strhávala na sebe, tchán je skvělej toho bych chtěla, aby mě odvedl, ale tchyně ho nenávidí a hledá každou příležitost ho ponížit i po 25 letech od rozvodu 🤦🏽‍♀️ Prostě ta rodina není ideální. Máme už vlastní děti, takže je pro mě teď jednodušší dělat věci jak chci já, když chci aby i oni se naučili nenechat sebou manipulovat jak já do teď.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lydieg:

@janatomas22 Svatební oznámení „po svatbě“ tiskn…
@lydieg děkuji podívám se na to. My máme místo zajištěné, tak bych to právě ráda nějak do oznámení zakomponovala
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od janatomas22:

@zanett Jo hlavně většina věcí se dělá kvůli něko…
@janatomas22 Naprosto chápu, proč chceš svatbu ve čtyřech. Já bych jen zareagovala na tu komedii a přizpůsobování se - nemusí to tak být :-) Jen jde o to, jak moc jsi ochotná si stát za svým a také jak moc respektující máš hosty. My měli 50 lidí (6 příbuzných, zbytek přátelé) a nepřizpůsobovali jsme se vůbec v ničem. Žádné "povinné" tradice, nic "co se musí". A nikdo, kdo by mohl "frfňat" neměl na naší svatbě místo. Jistě, rodiče potenciálně mohli - ale těm jsme dali jasně najevo, že pokud se vyloženě neptáme na názor, tak není nic k diskuzi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?