Svatba a nohou v sádře
Nenašli jste co jste hledali?
Bereme se doporučuje:
Užitečné čtení
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Inspirujte se
Přidejte se do skupiny
Články od našich partnerů
Snazší plánování svatby s WeMarry.io
Pro pěknou svatbu nemusíte vyhrát v loterii. 6 tipů, jak
Kolik stojí svatba? Tipy jak snížit náklady za svatbu na minimumArchiv článků od partnerů
Zdravím všechny z Beremese,
prosím o radu, názor na mou situaci.
Bohužel, v létě loňského roku jsem měla nehodu a od té doby mám přetržený vaz v kotníku. Kvůli doktorům se na to přišlo pozdě a nyní procházím méně invazivní léčbou. Avšak není zbytí, operace je třeba. Termíny jsou však absolutně zabité a bůh ví, kdy se dostanu na řadu. S trochou štěstí v půlce května.
A teď, co mě trápí. 6.6.2023 máme svatbu. Od doktora vím, že průběh je takový, že 14 dní budu mít sádru nechodici a poté ortézu, takovou tu botu.
Bojím se čím dál více, že mi sádra zůstane přes svatbu. Vzhledem k tomu, že můžu být ráda, že jsem nehodu přežila, si přítele chci strašně vzít. Ale zároveň vím, že v místě, kde svatba bude a v šatech není myslitelné jít s berlemi. Nebudu moct tančit, nic. A to mě neuvěřitelně trápí.
Prosím, měl někdo sádru na svatbě? Jak jste se s tím vyrovnali? Přemýšlím, že svatbu přesuneme na konec měsíce. Zatím máme rezervaci na misto, fotografa a květiny. Restaurace je ze známosti, tam by neměl být problém.
Děkuji za všechny názory 😊