Squatery z Milady. Chápete to někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chápete to někdo? http://zpravy.idnes.cz/squateri-z-mil... http://zpravy.idnes.cz/squateri-opust... http://zpravy.idnes.cz/chystame-nekol...
Odpovědět
1
2
magori to jsou a Kocab je taky mimo
Odpovědět
maximalne bych jim tak poskytla jeden neobydleny strom v lese, at si tam vylezou a vegetujou tam :-p ale barak? =-) =-)
Odpovědět
jinak bych rekla, ze skoro vsichni squateři maji dost vyhuleny kebule a v tomto prostredi se pak jakekoli objektivni pojeti svobody asi těžko rodí :-D
Odpovědět
ros- :-D sama bych to neřekla líp :-D :-D :-D
Odpovědět
holky, ti squateři mě fakt vytáčejí, ale ještě víc Kocáb... co říká pár "vyhulených" hlav je věc jedna, ale co dokáže vyplodit mozek někoho, kdo je zástupcem nás, mě fakt uráží... ještě dodatek k tomu proplácení letenek k cizincům - to je věc jiná... jsou tu, nemají práci - důsledek? obrovská kriminalita - tudíž vyjde jako nejjednodušší řešení vrátit je zpátky... v tomhle to chápu a je to jasný krok řešení této situace...
Odpovědět
já souhlasím s tím,co tady už napsaly holky,že v době,kdy jsou tady mrtví po záplavách a lidi přišli o střechu nad hlavou a budou muset státu splácet půjčky na baráky,tak jak to bylo u posledních povodní...to je tak necitlivý a netaktní...to je to samý faux paus,jak dávali nedávno dokument M.Moora Bowlinb for Columbine...o tom,jak v Americe šílení studenti střílejí ve školách a do těchto tragédií tam dojede bláznivej spolek za práva Amíků vlastnit zbraň dělat mítinky....nemyslí hlavama.... ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
urbi - kdovi, co vyvadel Kocab zamlada a zda-li mu prilis mnoho neuronu při pařbách neodumřelo :-|
Odpovědět
bowling :-p
Odpovědět
http://www.novinky.cz/domaci/172876-k... To už je vrchol...no kdo si z nás může dovolit žív v centru Prahy....budou jen pro ostudu...
Odpovědět
..že si je Kocáb nevezme domů, k....n
Odpovědět
ze bysme to daly do hromady, spolcily se ve jmenu hezciho bydleni a sly si zarvat panu ministovi pred kanclear, napiseme si par transparentu, vezmem nejhorsi hadry .... treba by nam mohl poridit lepsi domecek ne? bez plisni a oken co profukujou, by bylo fajn ;-) ...
Odpovědět
:-D :-D Tak koukám - nejsem jediná, komu tahle kauza zvedla mandle. Já to ve středu poslouchala v rádiu cestou domů v autě - a nejvíc mě dostala věta, že "squateři se na ten navrhovanej barák půjdou podívat a pak se rozmyslej". To jsem fakt nemohla. Jenom mi neni jasný - to jako stát nemá páky, jak dostat cizí lidi z baráku, kterej jim nepatří??? Jen tak mimochodem, hlavně že má páky, jak z někoho (=ze mě) dostat školný za dobu, kdy jsem ani jednou nevkročila na půdu fakulty... Fakt Kocourkov tohleto.
Odpovědět
K příspěvku od renat: No to si snad dělá prd.l! A já si toho blba docela vážila... Asi si zahulil s nima, jinak to nevidim. S.ru na to, zítra to balim v práci a jdu squatovat. Třeba mi pak přihrajou vilu s bazénem... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kocáb je neuvěřitelnej debil ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
děcka,já bych chtěla sousedův barák :-D :-D :-D
Odpovědět
krtek - bych to taky videla, ze se vsichni spolecne sjeli a pak vynalezli toto osvetove reseni :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Kocáb by měl v týhle funkci co nejdřív skončit, takovýho blba svět dlouho neviděl, absolutně nechápu, na co si hraje, spasitele či co,ale trochu někde zapomněl rozum...
Odpovědět
Profilova fotka
Ono s tím domem v centru Prahy je to malinko jinak. Majitel jim nabídl smlouvu na dobu určitou (dva roky). Už tady je děsný paradox - hlavní znak či krédo squoterů je bydlet v opuštěných a dlouhodobě neosídlených domech. Nicméně, pan majitel chce z domu v budoucnu vybudovat hotel a podle mého názoru ( a názoru jiných) mu jde především o to, aby odtud nějykým způsobem vypudil obyvatele ostatních bytů. Chce se mi zvracet!!!
Odpovědět
jessika: jo, to mi taky dneska řikal přítel, že mu to tak přijde - jako pokus vybydlet barák. Já jsem tak naivní blbka, že mě to vůbec nenapadlo, spíš jsem si řikala, jestli to dělá z nějakejch přátelskejch vztahů s Kocábem, nebo se chce jenom zviditelnit... Ale jestli je to tak, jak si myslíte, tak je to teda parádní sprosťárna na entou! Doufám, že naší majitelku nic takovýho nenapadne :-N
Odpovědět
Holky, ale neni to tak špatnej nápad - chcete se zbavit nepohodlenejch nájemníků? Nasaďte si nás do baráku, my už se postaráme. Zn. za byt a stravu. Že by novej druh "podnikání"?
Odpovědět
no tak to je ještě větší hnus, než jsme doufali.... bože můj, tohle už je fakt naprosto mimozní :-| ]-(
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?