Spodní prádlo Astratex. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte nějaká zkušenost s Astratex se spodním prádlem?? Jsou tam krásné věcičky a ráda bych si něco objednala. Jestli máte zkušenost děkuji za radu! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@boneli zkusenosti nemam,ale maji i facebook a je tam pres 3.000 lidi,tak se zkus mrknout tam a zeptat... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zkušenost mám. Kupovala jsem tam 2 podprsenky a 1 kalhotky - nic z toho nesedlo, tak jsem to do 14 dnů poslala zpět a vrátili peníze na účet. Takže, co se týče vracení zboží, je to v pohodě. Pak jsem tam kupovala ještě prádlo na svatební noc - takovou košilku a kalhotky. Velikost košíčků měla být 3-4, což dost neodpovídalo, do těch košíčků by se vešly tak max. prsa vel. 2. Ale za ty prachy, co to stálo, jsem si ten set nechala. Jinak mě se to prádlo naživo moc nelíbilo (materiály a hlavně velikosti byly takový dost různý), ale já jsem zvyklá na trochu jinou kvalitu (kupuju tak poslední rok prádlo z UK a to je dost o něčem jiném) a navíc jde taky o to, jakou značku tam člověk koupí (prodávají toho víc).
Odpovědět
@boneli Já jsem tam dřív nakupovala hodně, to ještě prodávali tzv. "okrajový velikosti". Mám od nich značky Krisline a Gaia a jsem spokojená - jak s jednáním firmy, tak i s podprsenkama. Je fakt, že se člověk musí dobře strefit do velikosti, přeci jen je to risk, objednávat to přes net, bez zkoušení, když každá značka má tak trochu svý velikosti a ještě záleží na složení materiálu :-| ale pokud vím ze zkušeností jinejch, tak ani nebyl nikdy problém prádlo vrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrajavor děkuji, určitě mrknu :-) @civet @hannnahs no z toho mám taky obavu, že si něco objednám a bude mi to malé nebo velké a nebude se mi to ani líbit... líbilo by se mi něco na tu svatební noc... tak tam ještě kouknu a uvidím... ale děkuji moc všem! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já jsem kdysi objednávala tak cca 5 let, ale od té doby co jsem si objednala podprsenku která se po první oblečení rozpárala už nikdy více. Navíc ty materiály co používají jsou dost laciné, spousta prádla je z polska. Kalhotky jsem měla xl ale byly to tak sotva M. Takže asi tak, za mě určitě NEEE.
Odpovědět
@boneli jj, bohužel to riziko tam vždy je, že to budeš muset vracet. Já jsem jaksi se svojí velikostí neměla na výběr, takže chtě nechtě jsem objednávala přes net. Nikdy jsem teda nevracela, některé podprsenky by sice snesly malilinkatou úpravu, ale kvůli tomu sem je vracet nechtěla. Vždy to byly detaily, naštěstí. @mautanka záleží dost na značce. Třeba ta Krisline, co sem tu o ní psala, je polská značka a je jich daleko víc a jsou to jedny z nejobjednávanějších značek, protože opravdu sedí a zvlášť u velkých prsou je to pak znát. Já jsem teda se všema těma polskýma naprosto spokojená. Ta krisline jedna se mi teda taky rozpárala, ale až po 2 letech denodenního nošení, což ovšem považuju za opotřební spíš než nějakou "nekvalitu".
Odpovědět
moje kamarádka tam nakupuje i s maminkou a je moc spokojená... sedí jim prádlo podle velikostní tabulky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 letech
Já nakupuju na Astratexu pravidelně. Hlavně mi vyhovují jejich bezešvé kalhotky. Je to sice o něco dražší, ale už jsem se naučila, že je lepší si připlatit a mít opravdu pohodlí. Teď tam mají spoustu slev, mrkněte na to tady, než budete objednávat https://www.vimvic.cz/slevy/astratex
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Já tam teda nikdy nic nekupovala, ale co vím od kamarádky, tak byla celkem spokojená 🙂 Jediné co, tak jim trošku dýl trvalo doručení, ale to snad není tak zásadní problém 😄 Ale pokud bych za sebe mohla doporučit, kde nakupovat spodní prádlo, tak já nedám dopustit na https://miorio.cz/ 😉 Mají tam celkem rajcovní kousky a hlavně teď , když jsme doma, je potřeba si trošku okořenit život 😛 😄 A kdybyste měli i dalš tipy, sem s nimi, ráda zkusím zas něco nového 😉
Odpovědět
Lucinko prosím nejsou nějaké slevy i na https://www.intimidea.cz/ ?
Odpovědět
Super, tam jsem nakupovala taky 🙂 Na každodenní nošení ale kupuji na Intimidea.cz, je bezešvé a nesmírně pohodlné
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?