už jsem zde našla diskuzi ohledně vašich vztahů se švagrovou, ale zajímalo by mně, zda je stále platné to přísloví: "tchýně a uzený, jsou nejlepší studený"
Já si se svou budoucí tchýní nerozumím, je to šílená hysterka, divím se tchánovi, že sní dokáže vydržet. Existuje pro ni jen má švagrová a její dítě, neví kolik mám let a ani jak se jmenuji příjmením..a to nejsme s přítelem spolu nějáké 2 měsíce, aby ji to omlouvalo.
Zajímají mně vaše názory či zážitky s tchýněmi
@medvidek6 Ahoj, tak já mám se svou tchýní zatím fajn vztah, takový docela kamarádský nebo jak to nazvat. Samozřejmě i ona má svoje "mouchy", ale to máme každý.
Tak já s budoucí tchyní vycházím dobře a doufám, že to tak bude i po svatbě..Když se něco řeší, tak řekne svůj názor, ale nevnucuje ho,..myslím, že máme pěknej vztah..
Moje tchýně je švihlá a neumí stárnout, taky pro ni existují jen děti od její dcery a zbytek ne. Zatímco s těmi jezdí každoročně k moři, ostatní vnuky neřeší - jsme poslední, snažím se smířit s tím, že budu na děti jednou sama. Ale občas by se rozdala, takže to mám takové ambivaletní, někdy bych ji zabila a ve většině s ní nesouhlasím (zatím tiše). někdy je fajn a pokud manžela (Pavlíčka) nenutí ostříhat se, odjet pracovat do zahraničí nebo koupit byt v centru města, aserktivně s ní vycházím... :-)
tvoje situace mě mrzí, zrovna předevčírem jsem seldovala od Monyové ten film... já bych to psychicky neustála, věřím, že je těžké se v takové situaci zachovat dobře
Naše vztahy jsou takové neutrální se zdvořilým odstupem. Loni jsme si spolu navzájem dost "užily", tenkrát se rušila plánovaná svatba, bylo to dost hustý a dost hnusný období, i když na druhou stranu toho nelituju- aspoň jsme si navzájem ukázaly, kde je místo té druhé. Teď se vídáme v rámci mezí, nejspíš se s tím smířila, že jsem manželka jejího syna. Doufám jen, že tohle období už bude napořád, protože loni jsem byla docela slušnej uzlíček nervů.