Sada na gelove nehty. Děláte si nehty samy?

Holky zdravim, chtela jsem se zeptat, jeslti mate nektera doma sadu na gelove nehty a delate si nehtiky sami? Hodne me to laka, uz z duvodu usetreni financi, ale zajimalo by je jestli je to fakt dobry napad, jestli si muze udelat nehty clovek sam doma, jeslti s touhle sadou mate nekdo nejake zkusenosti. Diky moc M.
Odpovědět
Pokud jsi šikovná a zručná ,tak po pár pokusech ti to určitě půjde.Možná ,že nebudou tak perfektně dokonalé, jako ze salonu,ale budou dostatečně hezké.Podívej se na videa na internetu ,tam jsem se hodně poučila.Je ale třeba si koupit lampu se čtyřmi zářivkami,protože dvouzářivkové gel nevytvrdí .
Odpovědět
Taky o tom uvažuju. Akorát teda že koupím lampu a s kamarádkou si je budeme dělat navzájem. Nemáte kdyžtak nějaká "skripta" k technikám? Konkrétně mi jde o potažení přírodních nehtů gelem.
Odpovědět
Když si najdeš návod na nehty s umělými tipy,tak si jen odmysli fázi nalepení umělých nehtů a pokračuj dále podle návodu.
Odpovědět
Jee, dekuju moc za odpoved. Hold se to budu muset naucit a pak to snad bude stat zato :-) Vsem krasne vanoce :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, obnovuji diskuzi.....Ja mam od profi nehty cz a naprosto super, i ceny....Delam si je sama, i mamine a spokojenost velika...Gely drzi, lehce se s nima pracuje...Moje prvni, to byla hruza, ale pak uz to slo a ted uz si delam i na nohou....
Odpovědět
@kacenkanevesta Nezkoušela jsi od nich i gel-laky? Teď na ně koukám a zaujalo mě to. Nehty si jen potahuji gelem, tak tohle by možná bylo jednodušší
Odpovědět
@lucien nene, ale taky jsem se divala, maji to nejak nove....zaujaly me ty ruzovocervene, uz nevim, jaka je to presne barva, v lete do sandalku....ale gely drzi super i na obyc nehtech, bez tipu....ale na ten cerveny se chystam, ale az tak za mesic, tak pak pisnu:-) ale pisou, ze musis mit i ten bezbarvy, jako podklad.....to vlastne jen nalakujes, hodis do lapmy a je, ze?
Odpovědět
@kacenkanevesta Jestli si vzpomínám, tak někde na diskuzi bylo: manikúra - podklad - lampa - gel-lak - lampa - nadlak - lampa - hotovo :-)
Odpovědět
@lucien ááá, jednoduché :-) lepsi nez se patlat s francii na nohou a cervena stejne vypada na nozkach nejlip :-)
Odpovědět
@kacenkanevesta Já do toho asi půjdu - zvlášť když je s tím manipulace jako s klasickým lakem :-) Ještě musím pohledat, jestli existuje průhledný.
Odpovědět
@lucien jojo, je primo v te sade laky - gely.... :-)
Odpovědět
@kacenkanevesta Myslíš ten podkladový/vrchní?
Odpovědět
Článek se načítá
@kacenkanevesta Resp. jestli je možné nehty nalakovat obyč laky a pak přejet tím průhledným a vytvrdit pro zpevnění a delší výdrž.
Odpovědět
@lucien tak to nevim, ja jsem to z toho povidani u toho pochopila tak, ze by se mel dat pod, ale nevim, mrkni na to a schvalne, jak to chapes ty...mozna to pujde, nevim :-)
Odpovědět
@kacenkanevesta On se dává pod jako základ a na lak jako lesk.
Odpovědět
@lucien achá:-) takdej pak vedet ( asi to stihnes driv nez ja ), jaky to je:-)
Odpovědět
@kacenkanevesta Musím ještě koupit lampu, tak těžko říct, kdy to stihnu :-) Chodila jsem do salónu.
Odpovědět
@lucien tak to ja asi budu driv, tak dam ja:-) a vis co? ja si ho objednam hned :-D na svatebni noc, francii na me vidi porad, tak at ma nejaky vzruso, navic on ma cervenky moc rad :-D tak dam vedet
Odpovědět
@kacenkanevesta Dobře :-) Pak napiš :-)
Odpovědět
@lucien Ahoj, přidám se sem k vám ;-) Tak jsem si o lak- gelu pročetla kde se co dalo... Taky právě přemýšlím, jestli by to šlo tak, že ten čirý gel-lak nanést na nehet jako podklad, pak obyč. lakem namalovat (třeba francii) a potom nanést zase čirý gel-lak. Jestli by to mělo stejný účinek a lak by se neodlupoval? Co myslíte? Kdyby to tak šlo, tak by se i dost ušetřilo za laky-gely. Nemusely bychom nakupovat různé barvičky, ale jen ten čirý... Nikde jsem ale nečetla, že by to tak někdo dělal :-( Ten čirý gel-lak jsem našla jen tento: http://www.nehtyprofi.cz/gel-lak-base... Máte na mysli ten samý?
Odpovědět
@arilas Tak já nemám dobrou zkušenost s obyčejným lakem pod gelem. Dělala jsem bílým lakem francii ,pak jsem to přegelovala a ono to bylo pořád takové měkké,dokonce se mi v laku udělaly flíčky ,jako by tam lak chyběl.To jsem měla před tím lak pečlivě nalakovaný a zaschlý. Možná to bylo tím,že to byl obyčejný lak ,žádná luxusní značka. Od té doby už jsem používala na francii barevné gely. :-)
Odpovědět
@arilas To se asi musí vyzkoušet nebo se zeptat na seerveru anpro cé zet - tam mají levné gel-laky. @radkaja Obyč. lak pod gely nebo pod gel-laky?
Odpovědět
@lucien Já jsem to měla obyč lak pod UV gelem.Možná ,že se ty gel -laky chovají na obyč laku jinak-lépe. :-)
Odpovědět
@radkaja Tak pod klasický gel mi manikérka vždycky dělá bílý pruh obyčejným lakem - posledně jsem u ní viděla bílý od Oriflame, takže nic speciálního. Musí tam ale být plocha přírodního nehtu, nemůže se to celé přelakovat růžově a až pak gel, protože na lak to pak nechytá. Takže buď špatný postup nebo špatný gel - v laku by chyba být neměla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Jako já jsem ráda, že jsem se kdysi dávno rozhodla pro to, dělat si je doma, protože nikde mě nesplnili to , co jsem od nehtařek očekávala, až sama si je konečně udělám podle svého a myslím, že základní investice si mi už i vrátila. Objednávala jsem z galerie nehtu a objednávám pořád potřebné gely . Je to určitá závislost, určitý styl a já ho mám ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nehty si samozřejmě doma udělat můžeš. Já si je dělala takhle 9 let. Pak v těhu mi to nedrželo, a hodně dlouho trvalo, než se mi vlastní nehty vzpamatovali. Měla jsem je jako papír :( Pomohl mi hodně zpevňovač a manikura p-shine. Teď jsem si nechala na svatbu nalakovat nehty shellakem, který je šetrný ke tvým nehtům. Teď už bych se ke gelovkám nevrátila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?