Revoluce v samoopalování Fake bake. Znáte ji?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s touto technikou? Četla jsem o tom v časopise a kromě ceny mi to přijde docela šikovná věc.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahojky nevesty & koudelko! Tak jsem si koupila Fake Bake Original krem na Ebay, vyslo me to na cca 450kc. Cetla jsem hodne vybornych recenzi tak jsem do toho sla, jelikoz se nesmim opalovat. Udelala jsem si peeling celeho tela, a namazala Fake Bake ( pritel mi musel pomoct se zadama :-) )Kkrem v sobe ma to cemu rikaji "barevny indikator" coz znamena, ze je to tmave hnedy kdyz to namazes na kuzi, aby clovek lehko videl, ze nekde treba kus vynechal, fakt sikovny. I kdyz pritel se mi smal ze vypadam jako bych se valela v blate :-D Nechala jsem to trochu uschnout a natahla volny pyzamo a rano jsem vse osprchovala. Vysledek je fakt super, jsem moc spokojena, mam krasnou zlato-hnedou barvu, zadna oranzova, jen krasna hneda. Pisou tam ze pokud chces tmavsi odstin tak proste aplikaci opakuj druhy den, coz jsem udelala jen abych to zkusila a je to zase o ton zlatejsi a porad super. Nedela to zadny smouhy ani fleky. Jo a taky jsem si na sebe oblikla bile tilko, ktere jsem na sobe mela cely den a vubec to nepousti barvu, takze se nemusim bat ze to uspini svatebni saty ;-) Za par dni dam vedet jak to drzi :-) Svatbu mam za 8 dni, tak to planuju zase nanest 1-2 dny pred svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
bluejay: a to se dá sehnat jen přes ebay? tady u nás to nejde???? je to fakt moc zajímavé, slyším to teda poprvé, ale hned bych do toho šla.......poslala by jsi mi kdyžtak nějaké kontakty do IP???? moc děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj skus stranku fakebake
Odpovědět
Profilova fotka
sinov: pošli mi to prosím do IP - nemůžou se sem vkládat údaje....děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
klaire poslala som ti IP
Odpovědět
Profilova fotka
holky ja to koupila z ebay, bydlim v anglii, tak jsem mela postovne zdarma: http://cgi.ebay.co.uk/FAKE-BAKE-LOTIO... v Praze to myslim taky prodavaji i aplikuji ;-) ta tuba ja dost velka, a pouzila jsem docela malo na cele telo, tak tipuju ze to vystaci minimalne tak na 15 aplikaci, spis i vic..
Odpovědět
Profilova fotka
tady v UK treba hodne prodavaji Saint Tropez samoopalovaci, je drazsi nez Fake Bake a zbarvi do oranzova :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Já původně myslela aplikaci v salónu. Pak se cena v Praze pohybuje cca 750-1200,- Kč. Je v tom peeling celého těla + aplikace kosmetičkou. :-D O možnosti koupit si krém jsem četla taky, ale bála jsem se těch fleků a oranžové barvy. Pokud s tím máš dobrou zkušenost, tak to je dobře. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
ahojte, fake bake mozem len doporucit. Ja som skusala teraz novinku Flawles darker a je super kokosova vona. vysledok krasny. po prestahovani do CZ kupujem zo slovenskej stranky fake bake.. dorucenie do par dni :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?