Mile damy, jen me zajimalo, kolik z vas melo vasi prvni svatbu po tricitce.
Nechci to vedet pro zadny specificky duvod, je to pouha zvedavost. Klidne take napiste, jak to vase okoli vnimalo, ze vam je dejme tomu 27 -29 a "stale" nejste vdane.
Dekuji ;-)
angellina73 • Včera v 15:12
Hledám, jestli tu jsou nějaké nevěsty nad 35? Přijde mi, že jsem tu 35-letá sama a že všem nevěstám nebo převážné většině je tu kolem 25-28 let...
lenkous • Včera v 15:16
Ahoj angell : no mě je 33 to je jen o dva roky míň
marjem • Včera v 16:44
Já jsem stejný ročník........ptej se ráda odpovím......
lenkous • Včera v 16:57
marjem: a kdy se vdádáš, nemáš to ani v pase ani v albu
martinka3 • Včera v 17:14
Ahoj
Mně bude v čase svatby 34... taky si připadám trošku starší než ostatní
marjem • Včera v 18:43
lenkous: u nás je malinko problém s časem,přítel je hodně zaměstnaný hlavně v létě. Tak termín řešíme,zatím to vypadá na červenec,ale přesně jěště nevím,snad to zvládnem,musíme šaty už mám doma.......
lenkous • Včera ve 22:52
marjem : to určitě zvláddnete najít volný termín a martinko mě bude 34 tři měsíce po svatbě a myslím že si to užiju úplně stejně jako ti dvacetiletý s přítelem spolu bydlíme 6 let
brumdinka • Včera ve 23:15
angel. neboj určitě tu nejseš sama
já jsem od Vás sice mladší - v prosinci mi bude 30,ale můj muž je zas 0 11 let starší, takže se pohybuju ve starších ročnících a žádnej problém bych v tom neviděla - zrovna loni v říjnu jsme s přítelem byli na svatbě jeho kolegyně z práce, která se vdávala podruhé, jedna dcera a je jí 36
marjem • Dnes v 07:44
no jasně,proč problém,
na věku přece nezáleží.Já v tom vidím i výhody..... už víme co chceme..máme vyzrálejší vkus.. i myšlení Je třeba si to řadně vychutnat.........všechny vás zdravím...
lenkous • Dnes v 08:10
taky přeji krásné ráno všem
Já byla taky nevěsta přes 35, teď už jsem vdaná paní a je mi ještě víc. =-) :-D
Pár starších nevěst tu bude, ale asi nejsou tak vidět, protože tolik neprobírají svatební ubrousky s holubičkama apod. ;-)
Já se vdávala ve 29 (manžel je o 2 roky mladší). Naše okolí to nijak neřešilo - žili jsme spolu přes 6 let, takže už vlastně bylo na čase.
No já myslím, že je jedno jestli ti je 29 nebo 34...stejně ti už děcka říkají "dobrý den paní". :-D