Prosím o názor (hosté,finance)..

Profilova fotka
Kvůli financím bychom se rádi uskromnili. Co říkáte na tento nápad: Pošleme oznámení těm které bychom rádi měli na hostině, ale kvůli financím to nejde, tak aby věděli kdy a kde je obřad kdyby se chtěli přijít podívat. A pak mít domluvené někde místečko, kde bude oběd, a odpolední kafe a dort, jen se svědkama, rodiče a prarodiče. To se dá ne? Určitě se to tak normálně praktikuje... :-)
Odpovědět
@nickolka ahoj :) myslím, že když těm které bys ráda viděla na obřadu, ale nemáš finance na to je zvát i na oběd řekneš na rovinu jak to je vůbec nebude problém. Já budu mít na svatbě asi 60 lidí, ale kdybych to neregulovala bylo by jich mnohem mnohem víc. Prostě jsem některým kamarádkám řekla, že je moc ráda uvidím na svatbě pokud by měli čas a chuť se přijít podívat, ale že z finančních důvodů už je nemůžu zvát na hostinu a že to s nimi ráda oslavím jindy (před či po svatbě :) ) a nikdo s tím neměl problém, všichni to chápou. Když budeš upřímná nikdo se neurazí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Podlě mě na tom nic není, pokud ti, co půjdou jen na obřad, jsou místní. Pokud by se museli odněkud dopravovat, tak by mi to bylo hloupé je nepohostit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v dnešní době se často dělá na svatební hostině např. "tombola" - připraví se malé vtipné ceny do tomboly a prodávají se lístečky, tím se vrátí peníze za pohoštění a ještě je vtipná zábava. Nebo se draží např. podvazek.... Nebo si napíšete, že jako svatební dar by jste ocenili spíš peníze než např. váleček na nudle :-)..... Dle mých zkušeností se vybere víc peněz než hosté utratí. A vy nebudete mít pocit z "ošizené svatby" a že je Vám líto, že jste někoho nepozvala. Ušetřit se dá na spoustě věcí, ale zážitek zůstane. Také můžete kamarády pozvat a na večerní posezení např. s grilováním na zahradě a na oběd jít jen s nejbližší rodinou. Hezký den a držím palce . Ivana
Odpovědět
Pokud nedostanou pozvánku k svatební tabuli, nemůžou čekat pohoštění.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?